Pressutalli pihakoneille, autolle, veneelle jne

Iittala, Hämeenlinna
25 lok 09:54
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tutustu mallistoon TÄSTÄ
Kauppa: Landtek Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (39)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Hanki nyt pitkäikäinen, kunnollinen talli lumilingolle,ruohonleikkureille ja muille pihakoneille. "Pomminkestävä" ristikkokaari runko joka kestää vuosikymmeniä. Katteena 900gr/m2 ammattilaadun PVC pressu. Käyttöikä n 20-25 vuotta jonka voi pressut vaihtmalla helposti tuplata.

Landtek autoteltan koko on 4x6m. Kahden auton talli on kooltaan 6x6, tai 6x8m. Valmistamme myös leveämpiä,pidempiä ja korkeampia aina 12x30metriin saakka. CE-hyväksytty mallisto jolle saat tarvittaessa rakennusluvan. Suorat seinät antavat parhaat hyötyneliöt, ei vie hukkaneliöitä tontista eikä lumetkaan jää niin nojaamaan seinää. Valkoinen katto vakiona mikä tekee hallista valoisan. Nuku yösi rauhassa ja hanki kerralla kunnollinen,sellainen, minkä lumia ei tarvitse lapioida. Tämä aidosti kestää!

Nämä pienet mallit helppo ja nopea itse pystyttää. Saatavissa eri värejä. Valkoinen valoa läpäisevä katto vakiona. Toimituksessa kaikki tarvittava mukana. Teemme myös isompia kalustohalleja. Kaikkiin tekemiimme halleihin myös 5 vuoden takuu. Pyydä tarjous! Teemme myös hallipystytyksiä ja siirtoja.
Landtek Oy

Teollisuustie 9
14500 Iittala

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat