Landtek Puimurihalli CE-hyväksytty

Iittala, Hämeenlinna
29 hei 09:43
Tyyppi: Myydään
Linkki: TÄSTÄ pääset kotisiuillemme
Kauppa: Landtek Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (30)

Ilmoituksen tiedot

Miksi sitoa valtavasti työtä ja pääomaa rakentamiseen? Landtek halli on nopea, kustannustehokas sekä helppo ratkaisu maatilan kausikoneiden säilytyspulmiin. Halliin riittää yksinkertaiset ja pohjatyöt sillä pohja tarvitsee vain tasta ja varmistaa kantavuus. Perinteisiä suht arvokkaita töitä kuten isoja massanvaihtoja, routaeristyksiä, antura/sokkelimuotteja , betonivaluja, salaojitustöitä yms. ei tarvita.

Landte hallissa ristikkorunko on todella vankka. Mallistosta löytyy vaihtoehto kaikkiin Suomen lumiolosuhteisiin. Teemme hallin ristikkorakenteiset kehät ja kaikki muut metalliosien kuumasinkitykset uppomenetelmällä. Katteena käytämme kuorma-autoista tuttua 900gr pvc pressukapellia joka kestää n.15-25 vuotta ja jopa enemmän. Se on myös yksinkertaista aikanaan vaihtaa.

Landtek hallissa on suorat seinät mikä tuo täydet lattianneliöt sekä kaarimallinen katto joka takaa täyden hyötykorkeuden. Kaarimallisella katolla lumi ei juuri pysy. Hallin katossa kulkee pitkittäiset ruodeputket jotka ehkäisevät jää ja lumipussien muodostumisen. Pressun todella kireälle saamiseksi sekä alaspäin että hallin pituussuuntaan on meillä erinomaiset ratkaisut

Landtek hallien katon väri on vakiona valkoinen mikä päästää halliin miellyttävän tasaisen valon. ( mm. tuotantoeläin tiloilla erinomainen ominaisuus) Ulkoseinävärejä on vakiona harmaa, vihreä, sininen sekä punamullan punainen.Hallit ovat liki huoltovapaita. Ei maalattavaa, ei rännien tyhjennyksiä jne.

Hallien runkoleveydet 4,6,8,10 ja 12m. Rakennusnormit täyttäviä lumikuormavaihtoehtoja on nyt kaikille Suomen lumialueille. Pituuksia, korkeuksia teemme tarpeen mukaan. Myös pääty ja oviratkaisut asiakkaan toivomusten mukaan.

Hallit toimitetaan täysin asennusvalmiina toimituspakettina sisältäen kaiken tarvittavan ml. rungon, katteet, päädyt, laakeroidun pressuliukuoven (myös molempiin päätyihin tarvittaessa) ilmanvaihtoventtiilit, asennustarvikkeet jne. Yksinkertaista ja joutuisaa ja joustavuutta lisää sekin, että hallien asennus sujuu kaikkina vuodenaikoina.

Tilauksesta toimitamme halliin myös helposti siirrettävät betonileego sokkelikivet. Kysy lisää. Toimitamme halleja myös "avaimet käteen" pystytettynä sekä edullisella rahoitusleasingilla.. Lue kotisivuiltamme www.Landtek.fi lisää!

John Deere, New Holland, Sampo, Case IH, Fendt, Deutz, Class
Landtek Oy

Teollisuustie 9
14500 Iittala

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat