Pressutalli romahti ?

Iittala, Hämeenlinna
23 syy 19:19
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tutustu tarkemmin TÄSTÄ
Kauppa: Landtek Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (37)

Ilmoituksen tiedot

Traktoritalli kaikille Suomen lumialueille. Hanki kerralla kunnon traktoritalli koneellesi. "Pomminkestävä" Landtek halli 4x8m on pienelle traktorille + perälevylle tms mitä mainioin "koti" vuosikymmeniksi. Voit nukkua yösi rauhassa sillä lumia ei tarvitse katolta kopistella. Suoraseinäinen malli antaa parhaat hyötyneliöt ja lumet putoaa n. metrin päähän seinästä eikä jää makaamaan seinää vasten!

Pressukatteena 900gr/m2 paras mahdollinen kotimainen kangasvahvistettu PVC pressu. Samaa kuin rekka-autoissa. Valkoinen katto vakiona joka antaa mukavan valon halliin. Voit tilata hallin myös suuremmalla seinäkorkeudella, pitempänä tai läpiajettavanaaivan kuten haluat. Värivaihtoehtojakin löytyy runsaasti.

Pienimmät mallit todella helppo pystyttää myös itse! Tasattu kantava kenttä riittää alustaksi. Mallistomme on ainoa CE-hyväksytty kunnon halli kokoluokissaan. Tarvittaessa voit hakea tälle vaikka rakennusluvan. Saat rakennuslupaan tarvittavat CE-todistukset, lujuuslaskelmat, pohja, leikkaus ja julkisivukuvat jne. (kiinanrimpulat eivät täytä minkään valtakunnan normeja joten purkutuomio voi odottaa ellei ko. kapistus ole jo romahtanut!!)

Voit hankkia kerralla myös suuremman hallin jonne sopii vaikka matkailuautot, puimurit jne. Halleja löytyy n. 20 neliöstä aina 400m2 saakka. Vakiona luminormitukset 1,75Kn-2,75Kn/m2. Myös läpiajettavana. Lue lisää ja vakuutu...Hinta ja laatu näissä kohtaa. Takuukin markkinoiden pisin eli 5 vuotta! Mitä vielä? No, helppo siirtää, hyvä jälleenmyyntiarvo jne.

Myös hiekotushallit, vene ja caravanhallit, varastohallit, maatilahallit jne. Tarvittaessa ladottavat betonileego kivijalat seinän alle. www.landtek.fi
Landtek Oy

Teollisuustie 9
14500 Iittala

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat