Kerrostalo | 2h + kt + s

Kuopio, Kuopio Keskus

297 000 €

4 lok 08:00
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Minna Canthin katu 11 C 16
Talotyyppi: Kerrostalo
Huoneita: 2
Pinta-ala: 56 m²
Linkki: Katso tuotteen tiedot liikkeen sivuilta
Kauppa: Rakennustyö Salminen Oy | Asunnot Salminen
Kaupan kaikki ilmoitukset (9)

Ilmoituksen tiedot

Vahtivuori on idyllinen pieni yhtiö omalla tontilla rauhallisten kävelykatujen kulmassa Kuopion keskustassa sisäpihamiljöössä. Piha-alueen toiminnot jaetaan naapuriyhtiön As Oy Minna Canthin katu 11 kanssa. Satama ja Kallaveden laineet, tori ja sitä ympäröivät palvelut sekä Väinölänniemen ulkoilualue ovat kaikki kävelymatkan päässä.

Kuopion Vahtivuori tarjoaa sinulle elämäsi parhaat vuodet keskellä keskustan palvelutarjontaa, elämyksiä ja harrastusmahdollisuuksia.

Kuopion keskustan ytimeen, omalle tontille, jota yhtiö hallinnoi 13/27-osuudella, on valmistunut 2-3 -kerroksinen hissitalo. Hissitalossa on 19 laadukasta ja erikokoista asuntoa yksiöistä neliöön. Kaikissa huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä huoneistokohtaiset vesimittarit. Kaksioissa on lasitettu parveke. Kotien pintamateriaalit on valittu sisustusarkkitehdin näkemystä käyttäen ja ne ovat nähtävissä paikan päällä.

Erikseen myytävät autohallipaikka -osakkeet sijaitsevat kellarikerroksen puolilämpimässä osassa. Kellarikerroksen lämpimässä osassa sijaitsevat kuivaushuone, ulkovälinevarasto, tekniset tilat sekä väestönsuoja, jossa on huoneistokohtaiset irtainvarastot. Energialuokka C.

Autohallipaikka vh. 25.200 euroa.

Rakentaja: Rakennustyö Salminen Oy, kuopiolainen luotettava perheyritys.
Rakennustyö Salminen Oy | Asunnot Salminen

Mäkikatu 7
70110 Kuopio

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja