Mil-tec sadeviitta ripstop olive

Toukola-Vanhakaupunki, Helsinki

25 €

15 hei 16:05
Tyyppi: Myydään
Linkki: Osta tuote verkkokaupasta
Kauppa: Mökkimies.com
Kaupan kaikki ilmoitukset (84)

Ilmoituksen tiedot

Militanttisin speksein kasattu sadeviitta jonka johdannaisia on käytetty moninaisissa konfrontaatioissa ympäri maailmaa, toimii nyt sadesuojuksena myös meille kaikille tavan pulliaisille jotka tykkäämme retkeillä ja liikkua luonnossa. Ripstop kankaasta valmistettu sadeviitta on todella kevyt ja menee pieneen tilaan kuljetuskunnossa. Ripstop kangas meinaa sitä, että vaikka tähän tulisi vekki tahi repeämä, ei se lähde siitä laajenemaan suuremmaksi.

Mil-Tecin ponchomallinen sadeviitta on omiaan kun pakkaat sen repun sivutaskuun odottamaan mahdollisia haasteita. Se toimii upeasti ja siitä saa rakennettua hätätapauksessa vaikka laavun tai makuupussille vesitiiviin suojan. Kun yhdistelet useampia sadeviittoja, saat kasattua hätäkatoksia tai sadesuojia isommankin alueen kattamiseen.

Viitta on suurikokoinen, about neliön muotoinen ja keskeltä löytyy päänmentävä reikä kiristysnaruilla. Kankaan jokaisessa neljässä kulmassa on purjerenkaat ja viitan reunoissa kulkee nepparit joiden avulla voit yhdistellä useamman viitan yhdeksi isoksi. Tämän Mil-Tecin Sadeviitan saa puettua ja riisuttua todella nopeasti ja se pakkautuu todella pieneen tilaan kun sitä ei enää tarvita. Sadeviitat ovat näppäriä keksintöjä.

Hupullinen sadeviitta / poncho
100% Vedenpitävää Ripstop Nailonia
Koko: 210 x 150cm
Paino: 480g
Monikäyttöinen
Sopii sadesuojaksi henkilölle kuin myös hätäteltaksi
Sadeviitassa on nepparit jotta voit yhdistää useita viittoja
Purjerenkaat neljässä kulmassa
Saat tehtyä siitä myös sadesuojan, katoksen, laavun yms.
Yksi koko sopii kaikille
Mukana kantopussukka
Mökkimies.com

Hämeentie 157
00560 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja