Otsonaattori

Jyväskylä, Puuppola

20 €

21 elo 21:53
Tyyppi: Vuokrataan
Ilmoittaja: Teemu
Kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Vuokrataan.
Ensimmäinen vuorokausi 20 seuraavat 10

Tekniset tiedot:

Otsonin tuotto: 8000mg - 10000mg/h

Otsonointi soveltuu erinomaisesti ikävien hajujen poistoon esim. veneestä, asuntoautosta, autosta, mökiltä, talosta ym.

Otsonointi on helppo ja kätevä menetelmä orgaanisten hajujen poistoon. Esim. eläimet, savuke, home, viemäri, kalma ja ummehtuneisuus. Se tappaa myös bakteerit ja virukset.

Otsonointi ei poista hajun lähdettä, eli jos rakenteissa on hometta yms. niin nämä rakenteet on ensin korjattava. Mutta eri pintoihin tarttuneet hajut se kyllä poistaa tehokkaasti.

Otsoni tehoaa myös pölypunkkeihin.

Otsonista on apua myös allergikoille, astmaatikoille ja muuten yliherkille ihmisille.

Otsoni tuhoaa kaikki tunnetut home- ja hiivasienet, kuten myös bakteerit ja virukset. Otsoni on hengitettynä haitallista, eli otsonoinnin aikana tiloissa ei saa oleskella. Otsonoinnin jälkeen käsitelty tila on aina huolellisesti tuuletettava ennen tiloissa oleskelua.
Otsoni on voimakas hapetin, noin 1300 kertaa klooria tehollaampi.

Otsonia kyllä esiintyy ilmassa normaalistikin, mutta määrät ovat erittäin pieniä. ukonilmalla otsonin voi joskus haistaa ilmasta.

Laiteen otsonituotto riittää noin 200m2 huoneen puhdistukseen. Tämän laitteen mukana ei ole veden puhdistukseen tarkoitettua laitteistoa.

Hajun poistoon tarvittava aika riippuu tilan koosta, pintamateriaaleista, hajun aiheuttajasta ja pinttyneisyydestä. Esimerkiksi tulipalon tai kalman haju vaativat pidemmän käsittelyn täydellä teholla.

Pienissä tiloissa, esim. autot, veneet, asuntovaunut, riittää noin 8 tunnin käsittely pienellä teholla.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja