YTONG -kevytbetonimurske raekoko 0,2-4mm 50l /20kg

Kirkonkylä-Veromäki, Vantaa

7 €

1 jou 12:34
Tyyppi: Myydään
Linkki: Osta Rakennusoutlet -verkkokaupasta
Kauppa: Rakennusoutlet
Kaupan kaikki ilmoitukset (127)

Ilmoituksen tiedot

YTONG -kevytbetonimursketta halvalla!

Ytong-kevytbetonimursketta käytetään lämmöneriste- ja täytemateriaalina. Murskeen tyypillinen käyttökohde lattiarakenteiden lämmöneristys- ja tasauskerrokset sekä lattiakallistusten teko. Muita kohteita ovat mm. kattokallistusten ja jiirien teko. Voidaan käyttää myös liukkauden torjuntaan ja imeytykseen.
Ytong-mursketta toimitetaan raekooltaan 0,2-4 mm ja kosteus 5 paino%, eli käytännössä täysin kuivatuote, jota on turvallista käyttää. Se ei sisällä mitään muita aineita kuin kevytbetonia. (Esim. puuta tai alumiinia.)
Tiivistetylle murskekerrokselle sallitaan 0,1 MN/m2 laattamainen kuormitus. Vaikka kevytbetoni ei ole ainesosana vahingollinen murskeen sisään upotettaville teräs- ja kupariputkille, suositellaan uudet putket hankkimaan pinnoitettuna ja vanhat putket suojaamaan murskeen kosteuden ja mahdollisen hankauksen takia.Raekoko: 0,2 4 mm
Minimitäyttö: 10 mm
Menekki: 10l / m2 10mm täytöllä
Paloluokka: A1
Kosteus n. 5 painoprosenttia
Vaimentaa ääniä ja askelääniä
Säkin koko: 50l / 20kg
Rakennusoutlet

Virkatie 1
01510 Vantaa

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja