Etsin kotia Joensuussa

Joensuu, Joensuu Keskus, Pohjoinen
25 elo 20:18
Tyyppi: Halutaan vuokrata
Ilmoittaja: Maija Kuivalainen
Kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Hei!

Minulla olisi etsinnöissä opintojen vuoksi Joensuussa paikka missä voisin yöpyä arkisin sekä satunnaisesti viikonloppuisin. Asun vakituisesti Jyväskylässä ja taloudellisen tilanteeni takia en pysty kustantamaan kahta asuntoa.

Tarkoitus olisikin ensisijaisesti löytää varamummi, ukki tai molemmat, jonka/joiden luona voisin asua arkisin syyskuusta huhtikuuhun(tai lyhyemmänkin aikaa) ja vastapalvelukseksi tarjota apuani kotitöissä siivouksesta ruoanlaittoon kuin kaupassakäyntiin sekä iloisen rempseää seuraani joustavasti opintojeni ohella niin juttukaveriksi ja kuuntelijaksi kuin bingoon tai korttipeleihin haastajaksi.
Jos sinulta löytyy kodistasi tyhjä huone ja haluat tukea nuorta opiskelijaa, mutta et koe itseäsi vielä teräsmummoksi tai vaariksi, ei sekään haittaa!
Olen avoin vaihtoehdoille ja ehdotuksille, mutta nyt väärintulkintojen välttämiseksi mainittakoon, en niiden kaikissa merkityksissä. En etsi seuraa vaan haluan kokeilla jos pystyisin omalla tilanteellani myös auttamaan toisia.

Olen urheilullinen, savuton, sosiaalinen sekä luotettava tyyppi ja tulen helposti toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Lisätietoja itsestäni annan mielelläni. Jos tämänkaltainen diili kuulostaisi sopivalta tai tunnet jonkun jolle tämä voisi sopia, saa levittää sanaa ja ottaa minuun rohkeasti yhteyttä! :)

Parhain terveisin Maija Kuivalainen
Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin
Poista tämä ilmoitus
Jaa tämä ilmoitus
Ilmianna tämä ilmoitus
Vahti on käytettävissä vain
sisäänkirjautuneena

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja