4h+k+kph+erill.wc+erill.saunarak.+at, 99,5 m2

Vaasa, Vanha Vaasa

132 000 €

28 elo 08:06
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Läntinen Pitkäkatu 2 D6
Talotyyppi: Rivitalo
Huoneita: 4
Linkki: Asunnon tarkemmat tiedot asuntoekonomin sivuilta
Kauppa: Asuntoekonomi
Kaupan kaikki ilmoitukset (42)

Ilmoituksen tiedot

NÄYTTÖ 24/7 -asuntoesittely. Astu sisään asuntoon ja liiku asunnossa vapaasti virtuaalisen esittelyn avulla allla olevasta linkistä!
https://my.matterport.com/show/?m=4bB4iJsf3UA

Kauttaaltaan vuonna 2010 remontoitu päätyhuoneisto. Asunnossa on atrium-mallinen suojaisa sisäpiha. Oma lämmin autotalli. Samassa erillisrakennuksessa on oma erillinen varasto ja tyylikkäät saunatilat pukuhuoneella varustettuna.

Asunnossa on avara olohuone ja kolme erillistä liukuovikaapistoilla varustettua makuuhuonetta. Huoneisto on remontoitu kauttaaltaan vuonna 2010, jolloin myös keittiön paikkaa on siirretty ja kylpyhuoneeseen on asennettu paikka pesutornille. Käyttövesi- ja lämmitysputket on uusittu vuonna 2007. Kaukolämpöyhtiö. Lämmityskustannus sisältyy yhtiövastikkeeseen. Rauhallinen sijainti. Soveltuu mainiosti lapsiperheelle. Leikkipuisto aivan ääressä.

Avaa ovesi -toimeksianto. Huoneisto D6. Asunnon omistaja on paikanpäällä näytössä avaamassa ovea ja päästämässä tutustumaan kohteeseen. Omistajalta voit saada tärkeää kokemusperäistä tietoa asuntoon, yhtiöön ja lähipalveluihin liittyen! Näyttöön tullessasi voit kävellä sisäpihan lävitse pääovelle ja koputtaa ovea. Lisätietoa ja yksityisnäytöt sovittavissa Matti Leskinen ekonomi, LKV / 040 8494 373.

Ostotarjouksen voit jättää vaivattomasti verkkopalvelumme
kautta: https://www.asuntoekonomi.fi/ostotarjous.html

Mietitkö asuntosi myyntiä? Ota yhteyttä, niin arvioin asuntosi ja kerron eri palveluvaihtoehdoistamme!

www.asuntoekonomi.fi
www.avaaovesi.fi
Asuntoekonomi

Loukontie 7
60550 Nurmo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja