Vakuutusalan ajanvaraaja

Helsinki, Sörnäinen
19 lok 15:56
Tyyppi: Myydään
Linkki: Hae tästä
Kauppa: Bookers Group
Kaupan kaikki ilmoitukset (4)

Ilmoituksen tiedot

Haemme tulevaa ammattilaista vakuutusalan ajanvaraukseen.

Työnkuvaus

Tehtävässä olet tärkeässä osassa vakuutusyhtiön myyntiprosessia luoden myyntimahdollisuuksia vakuutusmyyjille. Ajanvaraus on usein ensimmäinen kontakti potentiaaliseen asiakkaaseen, siksi sen tärkeys korostuu. Tehtävä vaatii positiivista asennetta, sosiaalisuutta ja kykyä vakuuttaa asiakas.

Saavutuksiamme: Vuonna 2017 vakuutusyhtiöasiakkaamme kasvatti myyntiään 350% ajanvarauspalvelumme avulla!

Emme etsi valmiita talentteja, vaan koulutamme sinusta sellaisen. Keskimäärin työn oppiminen kestää 2kk, mutta sinnikkyydellä, maltilla ja oikealla asenteella opit työn varmasti! Olemme Suomen markkinajohtaja myynnin tehostuksessa ja opetamme sinulle kaiken alusta pitäen. Etsimme siis ennen kaikkea hyvää tyyppiä, jolla on halu oppia uutta ja rohkeutta asettaa itselleen tavoitteita!

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme työntekijöillemme uudet, modernit työtilat Helsingin Sörnäisissä, ergonomiset työolosuhteet ja alan parhaat järjestelmät työtä tukemaan. Yrityskulttuurimme on vahva ja nuorekas, suuresta koostamme huolimatta teemme paljon asioita yhdessä. Käymme mm. urheilutapahtumissa ja vietämme usein hauskoja After Workeja. Meillä kaikki kuuluvat porukkaan ja me-henki on läsnä niin työssä, kuin myös työn ulkopuolisissa aktiviteeteissa.

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: Vakituinen
Paikka: Helsinki
Palkka: Kiinteä kuukausipalkka 1700e + provisio


Lisätiedot:

Marko Luttinen, HR Manager

Puh: 050 411 7828

Aloitus sopimuksen mukaan!
Bookers Group

Lintulahdenkuja 10
00500 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja