4mh+oh+k+s+ erill. työhuone ja autotalli, 129,2 m2

Kuortane Keskus, Kuortane

85 000 €

29 elo 14:45
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Kangasvieri 8
Huoneita: 6
Kauppa: Asuntoekonomi
Kaupan kaikki ilmoitukset (39)

Ilmoituksen tiedot

NÄYTTÖ 24/7 -asuntoesittely. Astu sisään taloon ja liiku talossa vapaasti virtuaaliesittelyn avulla alla olevasta linkistä!

https://my.matterport.com/show/?m=rzUVgp5sykj

Alkuperäisiltä omistajilta myynnissä katuvalaistun kadun päätytontille rakennettu neljä makuuhuonetta ja erillisen omalla sisäänkäynnillä varustetun työtilan käsittävä omakotitalo. Tontin kulmalta jatkuu kevyen liikenteen väylä Lapuantien alitse alakouluun (n.500m) ja uudelle S-Marketille (n.400m) sekä Kuortaneen keskustaan alle 1 km. Tutustu myös lähistöllä n. 2 km:n päässä sijaitsevan Kuortaneen Urheiluopiston palveluihin: https://www.kuortane.com/

Talossa on moitteeton vauriohistoria. Alkuperäisen omistajan mukaan merkittäviä vikoja / vaurioita ei ole ollut ja normaaleja huoltotoimenpiteitä on suoritettu. Peltikate on uusittu 2000-luvun alussa. Ulkoverhous on hyvässä maalissa. Ikkunat ovat alkuperäiset, mutta hyväkuntoiset kolmilasiset lämpölasit. Käyttövesiputket kulkevat rakenteiden osalta muovisessa suojaputkessa. Sisäpinnat ovat siistissä, mutta alkuperäisessä kuosissaan. Uudella omistajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisäpintoihin. Tarkempi kuntokartoitus toteutetaan vielä ostajan löydyttyä. Ostajalla on mahdollisuus olla paikanpäällä kartoituksessa ja mahdollisuus vaikuttaa kartoittajan valintaan.

Lisätietoa ja sovi oma esittelyaikasi paikanpäälle. Matti Leskinen LKV, ekonomi / 040 8494 373.

Ostotarjouksen voit jättää vaivattomasti verkkopalvelumme kautta: https://www.asuntoekonomi.fi/ostotarjous.html

Reveal Kaluste on perehtynyt kohteeseen ja toteuttanut talossa kiintokalusteiden 3D-mallinnuksen. Talon ostajalla on mahdollisuus tilata kotimaiset keittiökalusteet ja kaapistot / liukuovet edullisesti. Lisätietoa Reveal Kalusteen Joni Panulta. www.kaluste.reveal.fi

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta: 85 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennusvuosi: 1981
Talotyyppi: Omakotitalo

Asuntoekonomi

Loukontie 7
60550 Seinäjoki

Matti Leskinen yrittäjä, ekonomi, LKV Soita

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja