Omakotitontti ja talousrakennukset Lohja Saukkola

Lohja, Saukkola

140 000 €

1 syy 13:40
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Heikki

Ilmoituksen tiedot

Myydään Lohjan Saukkolassa Tavolan kylässä omakotitontti 5210 m2. Suojaisa ja rauhallisella paikalla sijaitseva etelään viettävä tontti, sopii hyvin pientalo/omakoti rakentamiseen.
Alueella osayleiskaava.

Tontilla on jo hyvin rakennetut aittamökki, sauna ja varastorakennus. Näitä voi käyttää lisärakentamisen aikana paikan päällä asumiseen. Rakennusoikeutta runsaasti jäljellä vielä asuin- ja talousrakennuksille. Tontilla on runsas puusto.

Aittamökki on rakennettu v. 2002, sauna v. 2012 ja varasto v. 2014.
Aittamökissä on vesi ja sähkö, sekä keittiövarusteet. Saunarakennuksessa saunan puolella on sähkö ja vesi, sekä puulla lämmitettävät kiuas ja vesipata, erilliset löyly-, pesu- ja pukuhuone, sekä oleskeluhuone, jossa kamiina ja keittiövarustus. Pihassa Biolan kuivakäymälä.

Sähköliittymä ja Lohjan kaupungin vesiliittymä, viemäriputki tuotu tontille lähelle rakennuksia. Kaikki rakennukset sähköistettyjä.

Alue sijaitsee noin tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta, 2,5 km Turun moottoritien liittymästä kohteeseen. Tie perille asti. Saukkolan palvelut n. 4 km päässä.

Oikeus yhteiseen Valkerpyyn vesistöön ja venepaikkaan, n. 2 km päässä tontilta.

Kiinteistövero 283 /v.

Yhteydenotot sähköpostilla tai iltaisin puhelimella.

Kartta:
https://karttapalvelu.lohja.fi

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja