Landtek "Pomminkestävä" Caravantalli 4x10m

Iittala, Hämeenlinna
2 lok 15:54
Tyyppi: Myydään
Linkki: Lue lisää ja ota yhteyttä TÄSTÄ
Kauppa: Landtek Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (30)

Ilmoituksen tiedot

Markkinoiden vankin ja ainoa kunnolla talvenkestävä pressutalli asuntovaunuille ja asunto-autoille. Tästä ei tarvitse lumia pudotella. Käyttöikä parhaalla mahdollisella pressuilla (900gr/m2)n.15-25 vuotta jonka jälkeen pressut voi vaihtaa.
Landek hallin todella vankkarakenteinen kuumasinkitty ristikkorunko kestää vuosikymmeniä. Landtek pressutalli on Helppo ja nopea pystyttää. Ei vaadi juurikaan pohjatöitä. Vain kantava suht tasainen kenttä riittää. Kokoja 4x8m, 4x10m , 4x12m tai 4x14m. Korkeudet kalustosi tarpeen mukaan . Teemme myös 6m leveinä kahden auton pressukatoksia / talleja, sekä isompia varastohalleja.

Pressutalleja on saatavissa eri väreissä ja myös läpiajettavana. Vakiona valkoinen valoa tasaisesti antava katto jolloin hallissa mukava työskennellä. Suoraseinäinen malli joka antaa parhaat hyötyneliöt eikä lumet jää nojaamaan seinää. Soveltuu mainiosti myös kone tai venesuojaksi jne. Markkinoiden ainoa aidosti CE hyväksytty malli! Nyt löytyy rakennusnormit täyttävä runkomalli kaikille Suomen lumialueille jolloin jos sinun on haettava rak.lupa niin sekin sitten onnistuu.

Käy kotisivuillamme www.Landtek.fi ja lue lisää / pyydä tarjous sinua kiinnostavasta mallista! Huom! Tilaa ajoissa sillä tuote tehdään tilauspohjaisesti. Toimitusaika tällä hetkellä n 6-7 viikkoa.
Landtek Oy

Teollisuustie 9
14500 Iittala

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat