Teemme sinulle kestävimmän autoteltan / autosuojan

Iittala, Hämeenlinna
2 lok 10:57
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Teollisuustie 9
Linkki: Siirry kotisivuille TÄSTÄ
Kauppa: Landtek Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (30)

Ilmoituksen tiedot

Oletko saanut tarpeeksesi "halpistalleista"? Säästä hermojasi ja luontoa, tilaa markkinoiden ylivoimaisesti vahvin talli. Landtek tallien aikuistenoikeesti vankat ristikkorakenteiset kuumasinkityt runkorakenteet kestävät vuosikymmenestä toiseen. Pressuina käytämme parasta saatavilla olevaa 900gr/m2 painoista kangasvahvistettua PVC-kapellia. Samaa mitä käytetään rekka-autojen kuomuissa.

Voit taatusti nukkua yösi rauhassa sillä tämän katolta ei lumia tarvitse lapioida! Kaarimallinen katto ei kerää lunta ja suorat seinät "heittävät" lumet etäälle seinästä jolloin lumi ei helposti jää nojaamaan seinään. 5 vuoden takuun. Pressujen odotettu käyttöikä on n.15-25 vuotta, ja jopa pidempään. Pienin Landtek talli on kooltaan 4x6m ja ajokorkeus 2.15m. Tallin reilu leveys takaa että saat auton ovet kunnolla auki ja/tai tallin reunoille polkupyörän, ruohonleikkurin jne suojaan. Talleja saa tarvittaessa läpiajettavana ja myös korkeampia asunoautoille , traktoreille ja vaikka veneille. Pituuksia löytyy 6,8,10,12 ja 14m. Vakiovärit, punamulsta, vihreä, harmaa, sininen jne. Katto vakiona valkoinen joka antaa talliin mukavan tasaisen valon.
Mallistomme 6m leveästä hallista saat kätevän paritallin kahdelle autolle. Myös isompia konehalleja, maatilahalleja, varastohalleja jne.
Tutustu kotisivuilamme www.Landtek.fi tuotantoomme tarkemmin. Huom! Varaudu n. 7 viikon toimitusaikaan sillä hallit räätälöidään aina väri - ja kokotoiveiden mukaan. Meiltä voi tilata tarvittaessa myös pystytys ja siirtopalvelun.
Autoteltta / autotalli / pvc talli / autovaja / pihakone / venevaja / talli / ruohonleikkuri /
Landtek Oy

Teollisuustie 9
14500 Iittala

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat