Rakennuslupakelpoinen pressutalli tai halli

Iittala, Hämeenlinna
2 lok 19:35
Tyyppi: Myydään
Linkki: Lue lisää tästä
Kauppa: Landtek Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (39)

Ilmoituksen tiedot

Pressuhallit vuosien kokemuksella.
Kokoluokkiensa vankimmat Suomen olosuhteisiin valmistetut Pvc hallit pieneen ja vähän isompaakin tarpeeseen. Näistä halleista ei tarvitse lumia pudotella. Landek hallin todella vankkarakenteinen kuumasinkitty ristikkorunko kestää vuosikymmeniä. Katteena käytämme parasta mahdollista UV suojattua pressua (900gr/m2 (samaa kuin rekkojen pressukapelleissa)

Ympäristöystävällinen Landtek Hall on helppo ja nopea pystyttää. Ei vaadi isoja pohjatöitä. Vain kantava tasainen kenttä riittää. Kokoja teemme tarpeen mukaan 4x6m pikkutallista aina 12x30m saakka. Toimitamme hallit tarvittaessa betonileego sokkelilla käyttötarpeesta riippuen. Saatavissa eri ovi ja päätyratkaisuja, useissa väreissä ja myös läpiajettavana. Vakiona valkoinen valoa tasaisesti antava katto. Suoraseinäinen malli joka antaa parhaat hyötyneliöt eikä lumet jää nojaamaan seinää.
Mallistomme on saanut CE hyväksynnän ja malleista löytyy rakennuslupakelpoinen normit täyttävä versio Suomen kaikille lumialueille. Annamme kaikille tekemillemme halleille 5 vuoden takuun.

Käy kotisivuillamme www.Landtek.fi ja lue lisää / pyydä tarjous sinua kiinnostavasta mallista! Huom! Tilaa ajoissa sillä hallit valmistetaan asiakaskohtaisesen tarpeen mukaan. Toimitusaika tällä hetkellä n 6-7 viikkoa. Voit myös tilata meiltä hallin valmiiksi pystytettynä tai vaikka hallin siirron. Muovihalli / kaarihalli / Varastohalli / suojahalli / eläinsuoja / maatilahalli / teollisuushalli / pressuhalli / hiekkahalli
EDULLINEN,NOPEA, JOUSTAVA JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINNEN RATKAISU
Landtek Oy

Teollisuustie 9
14500 Iittala

Samanlaisia ilmoituksia Oikotiellä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat