Pressutalli / pihatallit /autoteltta

Iittala, Hämeenlinna
30 syy 19:18
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tutustu esimerkkimallistoon / kotisivuihimme TÄSTÄ
Kauppa: Landtek Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (37)

Ilmoituksen tiedot

Pressutalli romahti ! -Oletko sinä saanut tarpeeksesi "halpistalleista"? Säästä hermojasi ja luontoa, tilaa itsellesi markkinoiden ylivoimaisesti upein ja vahvin talli. Landtek ryhdikkäiden tallien kuumasinkityt runkorakenteet kestävät vuosikymmenistä toiseen. Runko on markkinoiden kestävin joten voi tosiaan nukkua yösi huoletta. Lumia ei tarvitse käydä pudottelemassa.

Pressuina käytämme parasta saatavilla olevaa kotimaista 900gr/m2 painoista kangasvahvistettua PVC-kapellia. Samaa mitä käytetään rekka-autojen kuomuissa. Valkoinen katto päästää mukavasti valoa läpi. Kaarimallinen katto ei kerää lunta ja suorat seinät "heittävät" lumet etäälle seinästä jolloin lumi ei helposti jää nojaamaan seinään. Annamme halleillemme 5 vuoden takuun. Pressujen odotettu käyttöikä on n.15-25 vuotta, ja jopa pidempään. Pressut aikanaan uusimalla voi tallin/hallin käyttöiän helposti tuplata.

Pienin Landtek talli on kooltaan 4x6m ja ajokorkeus 2.15m. Leveys on sitä luokkaa että saat auton ovet kunnolla aukemaan ja/tai tallin reunoille mahtuu vieä polkupyöriä tai ruohonleikkuri jne.. Pienimmät mallit, vaikka vankkoja ovatkin on helppo itse pystyttää. Mukaan tulee ohjeet ja lisäopastusta pystytysvideosta tai annamme ohjeita vaikka puhelimessa.

CE hyväksytty mallisto. Vakiona luminormitus 1,75-2,75Kn/m2 Halleja teemme tarvittaessa myös superjäreällä 3,5Kn/m2rungolla jotta saat halutessasi hallille rakennusluvan vaikka Kuusamon kuruun. Saatavissa läpiajettavana ja myös pidempiä sekä korkeampia. 6 metrin levyisestä hallista tulee toimiva paritalli vaikka veneelle ja autolle.

Tutustu kotisivuilamme www.Landtek.fi tuotantoomme tarkemmin ja ota yhteyttä. Huom! Joitakin perusmalleja ajoittain varastossa mutta varaudu n. 6 viikon toimitusaikaan sillä tallit valmistetaan aina väri ja kokotoiveiden mukaan. Meiltä voi tilata tarvittaessa myös pystytys ja siirtopalvelun. Pienet hallit on kyllä suht helppo pystyttää. Katso lyhennetty pystytysvideo https://www.youtube.com/watch?v=252X10dy73Y
Autotallli / pihavarasto / konesuoja / telttasuoja / muovitalli / rengasvarasto / kalustohalli / hiekkahalli / venetalli
Landtek Oy

Teollisuustie 9
14500 Iittala

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat