Landtek varastoteltta, konesuoja, tuotantohalli

Iittala, Hämeenlinna
25 lok 09:52
Tyyppi: Myydään
Linkki: Kotisivuilla TÄSTÄ
Kauppa: Landtek Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (39)

Ilmoituksen tiedot

Teemme edullista kunnollista hallitilaa nopealla toimitusajalla. Runkoleveyde 4-12m. Pituudet ja korkeudet tarpeen mukaan. CE-hyväksytty mallisto johon voit tarvittaessa hakea rakennusluvat.

Halleissamme on vakiona lumikuormanormitus 1,75-2,75Kn/m2 ja erikoistilauksesta voimme valmistaa vielä rajumpaa versiota, joten voimme toimittaa hallin Suomen joka kolkkaan. Hallin odotettavissa oleva käyttöikä 20-25 vuotta, ja pressut helposti vaihtamalla käyttöikä tuplaantuu. Takuu 5 v. Myös leasingmahdollisuus. Esim perusmallin 8x12,5 halli vain 195/kk 60kk sopimus jonka jälkeen voi lunastaa 2,5% hinnalla omakseen tai palauttaa meille.

Valmistamme myös erikoishalleja korkealla ladottavalla betonileego massiivibetonisokkelilla esim. hiekan tai hakkeen varastointiin. Hallien pystytys on nopeaa ja siirto suhteellisen yksinkertaista.

Landtek hallien rakennustapa on ympäristöteko!

Landtek Hallit kuormittavat ja muokkaavat ympäristöä yksinkertaisen materiaali, valmistus, perustus -ja pystytystavan vuoksi vähemmän kuin mikään muu halliratkaisu. Esimerkkejä tästä ovat mm. maaperän kaivuutöiden, massojen vaihdon, valutöiden jne. tarpeettomuus tai vähäisyys. Ratkaisussamme ei tarvita myöskään muovisia routaeristeitä, höyrysulkuja, patolevyjä, ei homehtumisalttiita eristetä, tasotteita, erillisiä kattopinnoitteita, maaleja yms.

Pystytykseen käytetty aika on ennätyslyhyt. Valmistus ja pystytysaikana jätteitä tai ylimääräistä työmaaliikennettä ei juuri synny. Rakennusaikainen ympäristöä häiritsevä pöly, melu jne ovat lähes nolla. Tarpeen päättyessä purkutyöt ovat helpot ja nopeat. Jälkiä ympäristöön ei jää. Hallin runkomateriaalit ovat täysin kierrätettävissä. Katemateriaalin kierrätys on vielä toistaiseksi valitettavaseti melko rajoitettua.

Landtek hallien elinkaari on pitkä ja hiilijalanjälki pieni. Yhdellä pressukate kerralla on mahdollista päästä nykymaailmassa pitkään 15-25 vuoden ja jopa pitempäänkin rakennuksen käyttöikään. Pressut uusimalla hallin elinkaarta voi hyvin jatkaa vielä toisen mokoman. Landtek Hallien elinkaaren aikaiset huoltotarpeet ovat myös hyvin olemattomat eivätkä siten kuormita luontoa käyttöaikanaan juuri lainkaan.

Joustavuus
Yritysten kuten muidenkin toimijoiden toimintaympäristöt ja tarpeet ovat jatkuvien muutosten kourissa.
Yrityksiä ostetaan ja myydään. Toimintaa laajennetaan tai supistetaan, tehdään tontti/pihajärjestelyitä jne. Halliemme, sekä Landtek betonileegojen siirrettävyys on ylivoimaisesti yksinkertaisinta ja edullisinta kuin millään muulla rakennustavalla. Landtek hallien kysyntä myös käytettynä on suurta!

Tutustu tarkemmin www.Landtek.fi
Hallit myös edullisella Grenke leasingrahoituksella!

Kaarihalli / Varastotila / Halli / Pressuhalli / sääsuojahalli / muovihalli / varasto / konehalli /konesuoja / kalustohalli /
Landtek Oy

Teollisuustie 9
14500 Iittala

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat