Webasto Thermo Top Evo 5 Diesel asennussarjalla

Lappeenranta

990 €

16 hel 11:54
Tyyppi: Myydään
Kauppa: Teplostar
Kaupan kaikki ilmoitukset (10)

Ilmoituksen tiedot

Webaston tehokas diesel-lämmitin suuriin ja keskikokoisiin autoihin yli 1,8 l moottoritilavuudella. Pienikokoinen ja helppo asentaa, käy tällä yleisasennussarjalla lähes kaikkiin automalleihin. Olemme rakentaneet tästä asennusvalmiin lämmitinsarjan, jossa mukaan tulee lämmitinyksikön lisäksi kattava asennussarja, tankkiotin ja Multicontrol kellokytkin. Tarvitset lisäksi ainoastaan puhallinohjauksen osat: IPCU-releen tai CAN-väyläohjaimen. Nämä saat edullisesti teknisestä tuestamme, jossa tarkistamme osien sopivuuden ja toimitamme myös mallikohtaiset asennusohjeet veloituksetta lämmittimen mukaan. Tilaaminen on helppoa ja saat varmasti oikeat osat. Lisäoptiona meillä on edullinen Altox Wbus-5 GPS etäkäynnistys 250,00 euron hintaan tai Telestart T91 285 eur hintaan. Myös muut Webaston kaukokäyttöiset ohjauslaitteet käyvät luonnollisesti tähän lämmittimeen.

Toimitussisältö:

Lämmitinsarja W1314815B, sisältäen lämmitinyksikön, polttoainepumpun, erillisen vesipumpun, johtosarjan, asennusohjeen ja takuudokumentit.
Yleisasennussarja W1314818D sisältäen kiinnitysjalan, pakoputken, vaimentimen, polttoaineputken, paloilmanoton putken vaimentimella, 18 mm vesiletkun ja sen kiinnitysosat, relesarjan ja kiinnityksen pientarvikkeet.
Tankkiotin polttoainesäiliöön.
ON/OFF käyttökytkin

Tekniset tiedot:

Jännite : 12 V
Max. lämmitysaika (min): 60 min
Lämmitysteho (kW): 5 / 2,5
Polttoaineen kulutus (l/20min): n.0,21
Virrankulutus (W) täysteho/osateho: 32/12
Esilämmitys/Ajonaikainen lämmitys/-ohjaamon lämmitys:On
Lämmittimen ulkomitat (pitxlevxkork mm): 218x91x147
Lämmittimen paino (kg): 2,4

Thermo Top EVO on uuden sukupolven lämmitin. Lämmitin on pienikokoinen, tehokas ja siinä on useita teknisiä uudistuksia, jotka tekevät sen toiminnasta entistäkin varmempaa. Emme suosittele EVO 5 mallia pienempien diesel-lämmittimien käyttöä Suomen olosuhteissa.
Teplostar

PL 95
53101 Lappeenranta

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja