Fiskars 550 telakaivinkone montulle tai lammelle

Salo, Perniö Asemanseutu

3 590 €

tänään 01:34
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: janne
Kaikki ilmoitukset (8)

Ilmoituksen tiedot

Nyt olisi tilaisuus entisöinti koneelle Fiskars 550 vm. 1968. Lisätietoja puhelimitse annan parhaan kykyjen mukaan. Puhelin nro. ILTAISIN arkisin KLO. 16:00 - 22:00 ja viikonloppuisin 7.00-22:00 . Nolla Neljä Nolla 8697251 - Janne - soita kysy ja tule katsomaan.

Koneessa uusi akku ja rasvausta suoritettu parhaan kykyjen mukaan ja lähiaikoina useampia letkuja vaihdettu. Mukaan tulee yksi Kauhan kynsi joka puuttuu kauhasta. Paino kuokkakauha varustein" 14000kg. Veikkaisin, että näitä ei enää varmaan ole kuin alle kymmenen käytössä eikä tämäkään virheetön ole, mutta kuormaus koneena montulla ja tasaisella maalla monet lammikot teille ammattimiehille kaivaa vielä ja voisi näinkin palvella. Liikkuessa jotain sanottavaa toiseen suuntaan kulkee, toiseen suuntaan taas tökkii tämä on hihna käyttövoima, mutta jonkinlainen suoraveto. Koneella kaivettu Siskolla kaksi lampea ja odottaa seuraavaa innokasta osaavaa henkilöä minä, kun se en ole

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja