Hiekkahalli, varastohalli, konehalli tms

Iittala, Hämeenlinna
eilen 19:20
Tyyppi: Myydään
Linkki: Kotisivuille TÄSTÄ
Kauppa: Landtek Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (37)

Ilmoituksen tiedot

Valmistamme kunnollisia Landtek Hall kaarihalleja. Runkoleveydet 4-12m. Halleissa tilaa tuovat suorat seinät ja sisätilassa täysi hyötykorkeus. Pyöreällä katolla ei juuri lumi pysy. Vakiona valkoinen valoa tasaisesti antava katto.

Runkopiituudet ja korkeudet sekä ovimitat teemme asiakastarpeen mukaan. Hallien rungot ristikkorakenteisina poikkeuksellisen vankkoja. Pressuina käytämme parasta mahdollista kotimaista 900gr/m2 UV-ja polyestervahvistettua PVC:tä. Täysin samaa materiaalia käytetään mm. rekkojen pressukapelleissa.

Landtek Hallit ovat CE hyväksyttyjä. Vakiona lumikuormanormitus 1,75Kn-2,75K/m2- Erikoistilauksesta teemme vielä rankemmat rakenteet joten saat tarvittaessa hallin joka ikiselle Suomen paikkakunnalle.

Halleilla 5 vuoden takuun. Vahingon sattuessa pressu on helposti korjattavissa ja runkoon toimitamme edullisesti varaosia. Toimitamme myös tarvittaessa halleihin Betonileego sokkelit joilla halliin saa ladottavan, helposti siirrettävän sokkelin / seinäkorotuksen.

Landtek hallit on nopea pystyttää, helppo tarvittaessa siirtää. Käyttötarpeen päättyessä ne on helppo myös myydä edelleen käyttöön. Myös leasingrahoitusmahdollisuus, asennus ja siirtopalvelut. Tutustut tarkemmin www.Landtek.fi

Varasto / hiekkavarasto / pressuhalli / varastoteltta / kevytrakentaminen / muovihalli / hiekkapuhallushalli / varastohalli / kaarihalli /sääsuoja / Esittelyhalleja Shell Auranportti ja Shell Iittala. Tule tutustumaan! Kotisivut www.Landtek.fi
Landtek Oy

Teollisuustie 9
14500 Iittala

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat