Omakotitalo ja pieni hevostalli

Vihti, Otalampi
7 syy 14:09
Tyyppi: Vuokrataan
Ilmoittaja: Satu

Ilmoituksen tiedot

Vuokrataan tai myydään omakotitalo ja pieni hevostalli.

Remontoidussa asuintalossa on tilaa isommallekin perheelle tai yrittäjälle. Talossa on kahdessa kerroksessa kolme huonetta. Alakerrassa on remontoitu tupakeittiö, ruokailutila ja olohuone. Lisäksi alakerrasta löytyy yksi pienempi huone, ikkunallinen vaatehuone, kodinhoitohuone sekä kylpyhuone ja sauna. Kellarikerroksessa on takkahuone omalla uloskäynnillä ja wc-suihkutila. Pihalla on Salvoksen hirsinen pihasauna ja pieni viihtyisä terassi. Nurmialueilla on tilaa omalle kasvimaalle ja kukkaistutuksille. Tontti on osittain tasainen ja osittain rinteinen, josta löytyy metsikköä ja pieni pelto.

Pihassa on vanha navetta, joka on kunnostettu 2012-2014 hevostalliksi. Tallista löytyy paikat kolmelle hevoselle ja kahdelle ponille. Tallissa on eristetty satulahuone, rehuhuone ja pieni pesupilttuu. Ratsastuskenttä (25mx38m) on rakennettu 2012 ja se on salaojitettu, valaistu ja aidattu. Pihapiirissä on lisäksi erillinen kylmä vanha vajarakennus noin 100m2, jossa on neljä vanhaa kunnostusta vaativaa hevoskarsinaa sekä tilaa esimerkiksi heinien ja tavaroiden säilytykselle. Lisäksi pihassa on pieni eristetty rakennus koirille, jonka yhteydessä on koirien ulkotarha (elementtiaitaus). Pientila sopii hyvin hevos-tai koiraharrastajalle.

Vuokra 1600e/kk
Vuokravakuus 2kk
Vuokralainen vastaa sähköstä, lämmityksestä ja jätehuollosta oman kulutuksen mukaan ja tekee sopimuksen palvelutajoajan kanssa.
Vuokralisen tulee ottaa kotivakuutus vastuuosin.
Tupakointi ei sallittu.
Luottotiedot tarkistetaan.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja