2h+k+s+varasto+autokatos erillisin osakkein, 52 m2

Ilmajoki, Tuomikylä

119 500 €

10 syy 18:30
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Saniaistie 1 B 6
Talotyyppi: Rivitalo
Huoneita: 2
Pinta-ala: 52 m²
Linkki: Asunnon tarkemmat tiedot asuntoekonomin sivuilta
Kauppa: Asuntoekonomi
Kaupan kaikki ilmoitukset (42)

Ilmoituksen tiedot

NÄYTTÖ 24/7 -asuntoesittely. Astu sisään asuntoon ja liiku asunnossa vapaasti virtuaalisen esittelyn avulla alla olevasta linkistä!
https://my.matterport.com/show/?m=LKq7uEokb2s

Myynnissä tyylikäs vaaleasävyinen rivitalohuoneisto edullisilla asumiskuluilla maalämpöyhtiöstä Ilmajoen Ahonkylästä. Huoneisto on hyvin pidetty ja hyvä vaihtoehto myös uudelle. Asunnon eteisessä on hyvin kaapistotilaa ja kulutusta kestävä lattialaatoitus. Myös tuulikaapissa on korkeat kaapistot. Makuuhuoneessa on erillinen vaatehuone. Kylpyhuoneen yhteydessä on kodinhoitotilaa. Avara yhtenäinen keittiö / olohuone, josta on kulku huoneiston levyiselle katetulle päivä-/ilta-aurinkoon suuntautuvalle terassille. Keittiössä on hyvin laskutilaa ja säilytystilaa. Autokatospaikka erillisellä osakekirjalla myydään erikseen 4 000 eurolla. Asunto vapautuu tarvittaessa nopeasti.

Avaa ovesi -toimeksianto. Huoneiston omistaja on paikanpäällä näytössä päästämässä tutustumaan kohteeseen. Näyttöön tullessasi voit soittaa asunnon B6 ovikelloa. Omistajalta on mahdollista saada tärkeää kokemusperäistä tietoa paikanpäällä näytössä. Lisätietoa ja sovi oma esittelyaikasi. Matti Leskinen LKV, ekonomi / 040 8494 373.

Ostotarjouksen voit jättää vaivattomasti verkkopalvelumme kautta: https://www.asuntoekonomi.fi/ostotarjous.html

Mietitkö asuntosi myyntiä? Ota yhteyttä, niin arvioin asuntosi ja kerron eri palveluvaihtoehdoistamme!

www.asuntoekonomi.fi
www.avaaovesi.fi
Asuntoekonomi

Loukontie 7
60550 Nurmo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja