Perheelle 3-4h+k+piha Pukinmäestä

Helsinki, Pukinmäki-Savela
12 syy 10:45
Tyyppi: Halutaan vuokrata
Asumismuoto: Vuokralainen
Huoneita: 3
Pinta-ala: 70 m²
Max vuokra: 1200 €
Ilmoittaja: Susanna
Kaikki ilmoitukset (4)

Ilmoituksen tiedot

Etsitkö luotettavaa vuokralaista asuntoosi, jonka kanssa asiat sujuvat ja joka maksaa vuokransa ajallaan? Olet löytänyt etsimäsi! Olemme työssäkäyvä, mukava pariskunta ja pidämme asunnostasi hyvää huolta. Meillä on kaksivuotias päätoiminen päiväkotilainen sekä kaksi vanhaa ragdoll-kissaa. Luottotiedot ja vakuutukset on kaikilla kunnossa.

Asumme tällä hetkellä Savelassa työsuhdeasunnossa, josta meidän on lähdettävä marraskuun loppuun mennessä siksi, että vaihdoin työpaikkaa vaativampiin asiantuntijatehtäviin elokuun puolivälissä. Työsuhteeni on vakituinen ja työttömyysuhkaa ei alallani ole. Puolisoni viimeistelee maisteriopintojaan ja työskentelee osa-aikaisesti. Molemmat toimimme alalla, jossa on työvoimapulaa. Jos haluat, iäkkäät vanhempani takaavat vuokranmaksun.

Mitä toivomme tulevalta kodilta? Hyvän sijainnin (Savela, Pukinmäki, tai muu radanvarsi) lisäksi astianpesukone on välttämätön (voimme myös tuoda oman uudehkon koneemme mukanamme), samoin autopaikka, ja kohtuullinen tai hyvä kunto. Haluaisimme saunoa omassa saunassa ja vilvoitella omalla terassi- tai piha-alueella. Vaikka tässä alkuun vakuutinkin tulevan vuokranantajamme vuokranmaksukyvystämme, emme silti maksa sokeasti mitä tahansa, vaan haluamme, että kovalla työllä ansaitusta palkasta jää myös elämiseen. Vuokranmaksuhalukkuutemme raja kulkeekin jossain 1200 euron tietämillä sisältäen vesi- ja lämmityskulut. Vastineeksi pidämme asuntosi kunnossa ja sitoudumme mielellämme pitkäaikaiseen vuokrasuhteeseen. Myös pienet pihatyöt tai pintarempat onnistuu.

Ole rohkeasti yhteydessä ja tarjoa asuntoasi! Muuttaa voimme joko heti tai viimeistään marraskuun loppuun mennessä.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja