3h+kt+s+lasit.parveke 26 m2+(ak*2), 70,5 m2

Seinäjoki

252 000 €

17 syy 07:45
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Kniipinkuja 1
Talotyyppi: Kerrostalo
Huoneita: 3
Kauppa: Asuntoekonomi
Kaupan kaikki ilmoitukset (45)

Ilmoituksen tiedot

NÄYTTÖ 24/7 -asuntoesittely. Astu sisään asuntoon ja liiku asunnossa vapaasti 3D-virtuaaliesittelyn avulla alla olevasta linkistä!
https://my.matterport.com/show/?m=5h1E3t4VD7X

Hyvin varusteltu neljännen kerroksen uusi läpitalon kolmio hissitalosta. Kyrkösjärven monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ja uimaranta ovat aivan ääressä. Moderni vaaleasävyinen huoneisto, jossa Lumonin lasituksella varustettu koko huoneiston levyinen 26 m2:n suuruinen parveke antaa mukavasti lisätilaa toimien olohuoneen jatkeena aina myöhälle syksyyn saakka. Parveke suuntautuu päivä-/ilta-aurinkoon. Olohuoneessa on suuret lattiarajasta nousevat ikkunat,jotka suuntautuvat Kyrkösjärven suuntaan, kuten parveke.

Olohuoneen suurten ikkunoiden lisäksi keittiöön luonnon valoa tuo seinän siro pystyikkuna. Keittiössä on integroidut kodinkoneet ja moderni avoin laskutason yläosa olohuoneen suuntaan, joka tuo merkittävästi lisää avaruutta tiloihin. Molemmissa makuuhuoneissa (11,5 m2 ja 13,4 m2) on tilaa säästävät peililliset liukuovikaapistot, kuten myös eteisessä. Huoneiston kuivissa tiloissa on laadukas ja kestävä vinyylilankkulattia. Eteisen ja keittiön alueella on kattoon upotettu kiinteä led-valaistus. Kylpyhuoneessa on tilaa myös kodinhoidolle kaapistoineen. Kylpyhuoneessa lattialämmitys sähkövastuksin ja muualla huoneistossa kauttaaltaan miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. Huoneistossa on jäähdytys vakiona.

Rauhallinen ja luonnonläheinen asuinympäristö, josta ajaa Seinäjoen keskustaan kuitenkin vain noin viidessä minuutissa. Siisti asfaltoitu / nurmetettu pihapiiri. Huoltoyhtiö hoitaa kaikki pihatyöt. Mahdollisuus ostaa 2 kpl autokatospaikkoja erikseen omilla osakekirjoilla. Mahdollisuus ostaa myös autopistokepaikkoja erillisillä osakekirjoilla, joten autoille löytyy hyvin paikkoja. Listätietoa ja sovi oma esittelyaikasi paikanpäälle. Matti Leskinen LKV, ekonomi / 040 8494 373.
Asuntoekonomi

Loukontie 7
60550 Nurmo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja