Airtrack ilmavolttirata 3x1m, 10cm BLACK

Kartano, Hollola

285 €

13 syy 07:24
Tyyppi: Myydään
Linkki: Airtrack ilmavolttirata 3x1m, 10cm BLACK
Kauppa: Dinox Sport Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (56)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

Airtrack ilmavolttirata 3x1m, 10cm BLACK on ilmalla täytettävä voimistelualusta, joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Airtrack muistuttaa voimistelussa käytettävää joustolattiaa, ja sitä käytetään mm. voimistelussa, cheerleadingissa, parkourissa, trikkauksessa ja kaikenlaisissa pompuissa ja volteissa. Ilmavolttirata pehmentää maahantuloa ja mahdollistaa korkeammat pomput. Se vähentää pomppimisesta aiheutuvia ääniä ja sen pintamateriaali estää liukastumiset.

Laadukkaat valmistusmateriaalit ja tuotantotapa varmistavat myös sen ilma- ja vesitiiviyden. Ilmamatto on helppo täyttää ja tyhjentää mukana tulevalla sähköpumpulla. Käyttöönotto ja purkaminen vievät vain muutaman minuutin. Pumppu mahdollistaa lisäksi yksilöllisesti säädettävän ilmanpaineen/kimmoisuuden matolle. Airtrack on kätevä taittaa sekä rullata kasaan ja säilytys onnistuu mukana tulevassa säilytys/kantokassissa. Huom! Käytön jälkeen puhdista ja kuivaa ilmavolttiradan pinta. Kun pinta on kuiva, aloita rullaus maton alalaidasta. Varmista, että matto on täysin kuiva ennen rullausta. Kun volttirata on rullattu kasaan, voit sitoa sen naruilla tai laittaa mukana tulevaan säilytys/kantokassiin. Säilytä volttirata aina kuivassa paikassa.

Tuotetiedot:

- Materiaali: PVC Tarpaulin
- Pumppu: CE-hyväksytty 550W sähköpumppu
- Säilytys/kantokassi
- Pituus: 3m
- Leveys: 1m
- Paksuus: 10 cm
- Väri: Mustavalkoinen
- Tuotemerkki: Dinox

Tarkempia tietoja alla olevasta linkistä, voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse 0400 399 127 tai sähköpostilla myynti@dinox.fi
Dinox Sport Oy

Keskikankaantie 25
15860 Hollola

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja