Parvekelasitukset

Kajaani, Petäisenniska
14 tam 15:36
Tyyppi: Myydään
Linkki: Siirry kotisivuillemme
Kauppa: Kainuun Lasimestari

Ilmoituksen tiedot

Alutec-parvekelasitukset sopivat monipuolisuutensa ansiosta hyvin erilaisiin kerrostalokohteisiin. Lasitus toteutetaan aina mittatilaustyönä ja sen osat on suunniteltu ja valmistettu erityisesti Suomen olosuhteisiin sopiviksi.
Parvekelasitus suojaa parveketta niin pölyltä, sateelta, tuulelta kuin melultakin ja mahdollistaa parvekkeen ympärivuotisen käytön. Alutecin parvekelasituksissa on helppokäyttöinen lukitusmekanismi, joka mahdollistaa reunimmaisen lasi-elementin käytön kolmen eri tuuletusasennon tuuletusikkunana. Lasit voidaan avata parvekkeen sivuseinille yksitellen, jolloin koko lasitusaukko saadaan vapaaksi.
Alutec-parvekelasituksen voi asentaa lähes mille parvekkeelle tahansa: sopivia kiinnityspintoja ovat betoni, teräs, puu sekä esimerkiksi Alutec-parvekekaide. parvekelasi, parvekelasitus, terassilasitus, lasitus, parveke, alutec
Kainuun Lasimestari

Timperintie 14
87400 Kajaani

Lisää kaupan ilmoituksia

Parvekelasitukset

0 €

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja