Tulossa myyntiin okt-tontti - Ihanalta paikalta

Jyväskylä, Vaajakoski

40 000 €

20 syy 14:02
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Puomitie
Ilmoittaja: Petsun Perhe

Ilmoituksen tiedot

Alustavaa kiinnostusta kartoittaen ystävällisesti ilmoitamme, että perhekuntamme on pian myymässä omakotitalon tonttia Vaajakosken Hupelista. Tontti on pienehkö kulmatontti, mutta sijainti on aivan mahtava: Viereinen Päijänne vilahtaa tontille, ja Hupeli on ympäristönä
juuri sellaista suosittua idyllistä ja luonnonläheistä omakotialuetta - josta pääsee myös nopeasti kaupunkiin jne.

Viime vuosina erityisesti lapsiperheet ovat hakeutuneet Hupeliin, joten vanhojen perinteikkäiden talojen ja puutarhapihojen lomaan ovat löytäneet sujuvasti paikkansa myös uudemmat kotitalot asukkaineen.. Paikka onkin ihan paras, jos tämäntyyppistä vehreää ja viihtyisää omakotialuetta etsit.

Tämä myyntiin tuleva tontti olisi kooltaan 910 neliötä ja alustava hintapyyntö lähtee 40 000 eurosta. Tontti sijaitsee Puomitien loppupäässä, mäen päällä rannasta katsottuna. Tontin kulmalta tie laskeutuukin jyrkästi alas Hupelin hienoon rantaan, jonka kyläläiset ovat hiljattain itse kunnostaneet viihtyisäksi. Itse tontti on kuitenkin melko tasainen/toiselta reunalta mäen rinteeseen nouseva. Tontilta avautuvan järvinäköalan laajuus riippuu näin ollen myös talon mallista ja korkeudesta.

Jos kiinnostuit tontista, laita viestiä ja jatketaan tarkemmin keskusteluja, kiitos.

Yst terveisin, Tuuli & entisen mummolan sukukunta

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja