Mil-tec us style 'woobie' poncho liner olive

Toukola-Vanhakaupunki, Helsinki

30 €

15 hei 16:03
Tyyppi: Myydään
Linkki: Osta tuote verkkokaupasta
Kauppa: Mökkimies.com
Kaupan kaikki ilmoitukset (84)

Ilmoituksen tiedot

Poncho liner, "Woobie" on tälläinen erillinen vuori, joka oli alunperin suunniteltu US Army sadeviitan vuoreksi (liner, wet weather, poncho), mutta sillä on monia arvoisiaan käyttökohteita. Lämmittää, toimii peittona, hätämakuupussina ja ties minä. Sotilaiden suosima, yksinkertainen tuote, jota ilman ei voi olla kivaa.

Ota se mukaan seuraavalla erällä ja voit kääriytyä siihen jos tulee kylmä, voit duunata siitä maavaatteen, tehdä siitä tyynyn, hätäsuojan, riippumaton, penkinpehmusteen, makuualustan, käyttää sadeviitan kanssa vuorena ym. Käyttökohteita kyllä löytyy. Alunperin Vietnamin rähinöihin suunniteltu sotilastuote sadeviitan kanssa käytettäväksi, kuitenkin se nopeasti nousi monikäyttöiseksi ja lähes ikoniseksi comfortteriksi jota käytetään mielellään aina silloin kun on muuten ikävää.

Sietää märkää ja kuumaa, kuivuu nopeasti ja mikä tärkeintä, sen voi rutistaa kovin pieneksi palloksi, joka ei vie paljon tilaa rinkasta tai repusta.

Woobie, US Style Poncho Lineri
Mukana kantopussukka
Alunperin sadeviitan lämpövuori, mutta käyttötarkoituksia on useita
Pintamateriaali: 100% polyester
Pehmuste: 100% polyester (100 g/qm)
Kantopussukka: 100% polyester
Mitat: 210 x 150cm
Paino: 800g
Mökkimies.com

Hämeentie 157
00560 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja