Ylimmän kerroksen valoisa122m² läpitalon huoneisto

Hankasalmi Keskus, Hankasalmi

32 000 €

2 hei 11:55
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Keskustie 69
Pinta-ala: 122 m²
Huoneita: 6
Ilmoittaja: Sari Laitinen
Kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Valoisa 122,5m² läpitalon huoneisto (5-6h, 2k, vh, kph, 2 parv) pienkerrostalon ylimmässä (=toisessa) kerroksessa idyllisessä maalaismaisemassa, kävelyetäisyyden päässä Hankasalmen kirkonkylän palveluista ja kirkasvetisen Kuuhankaveden läheisyydessä.

1960-luvulla paikalla rakennetun talon yläkerran huoneistosta on tilavat parvekkeet etelään ja pohjoiseen. Yläkerran huoneisto on valoisa ja tilava; isot ikkunat ja kauniit maalaisnäkymät avautuvat kolmeen eri ilmansuuntaan.

Taloyhtiö sijaitsee kävelymatkan päässä Hankasalmen kirkonkylän palveluista; ml kaupat, koulut, päiväkodit, kirjasto, pankki, liikuntasali, ravintolat. Terveyskeskus ja vanhainkoti ovat alle 500 metrin päässä talosta. Asunto soveltuu hyvin muun muassa etätyöskentelyyn.

Talo sijaitsee noin 200 metrin päässä kirkasvetisen Kuuhankajärven rannasta. Taloyhtiöllä on oma tasainen iso (1 957 m²) tontti ja rauhallinen sisäpiha, joka soveltuu lasten leikkeihin tai rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.

Talossa on tilavat yleiset tilat; ml sauna, pesuhuone, pyykinkuivaus-, takka- ja harrastustila sekä varastotilat, autokatos ja autopaikat. Kyseessä on rauhallinen taloyhtiö ja pitkäaikaiset osakkaat.

Yläkerran huoneistosta saa remontoimalla mieleisensä joko yhden tai useamman osakkaan käyttöön. Huoneistoon kuuluu kaksi osakesarjaa; yläkerran huoneisto on yhdistetty kahdesta osakesarjasta ja huoneistosta on useampi uloskäynti porraskäytävään.

Kyseessä on 1960-luvulla paikalla rakennettu 2-kerroksinen pienkerrostalo, joka on palvellut pitkään kahden perheen kotina.

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia koko yläkerta omaan käyttöösi sekä luoda siitä itsellesi ja perheellesi juuri teidän toiveet ja tarpeet täyttävä koti. Harkitulla ja hyvällä huolenpidolla sinä ja perheesi saatte tästä hyvän kodin seuraaviksikin 50 vuodeksi. Omalla aktiivisuudellasi pääset myös vaikuttamaan koko kiinteistön tuleviin vuosiin. Taloyhtiö on velaton. Heti vapaa!

Lisätietoja: Heidi Vänttinen, Kiinteistömaailma, 050 564 1970

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta: 32 000 €

Talon ja tontin tiedot

Rakennusvuosi: 1968
Talotyyppi: Kerrostalo

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja