JAUR samppanja-cooler

Oulu, Jääli

248 €

1 lok 14:27
Tyyppi: Myydään
Linkki: Osta tästä
Kauppa: Nikama Design Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (16)

Ilmoituksen tiedot

Oululaista käsityötä suomalaisesta jaloteräksestä.

Nikama Designin JAUR samppanja cooleri pitää juomasi kylmänä. Peilikiilotettu teräs kruunaa kattauksen ja antaa loistetta tilaan heijastaen kaarevasta pinnasta ympäristöään. Cooleri sopii erinomaisesti yhteen JAUR-sarjan muiden tuotteiden kanssa. Upea yhdistelmä ensiluokkaista selkeää designia ja viimeisteltyä kädentaitoa.

Toiset asiat pysyvät luonnostaan yksinkertaisina. Näin myös syvistä vesistä nimensä saanut JAUR. Maailman pohjoisimman terästehtaan jaloteräksestä valmistetut käyttö- ja sisustusesineet todistavat, miten ehtymätön luovuuden lähde ja taito tehdä käsillä kohtaavat parhaimmillaan.
Tulos on kuin sen lähde, luonto itse: suora, mutkaton ja kaunis. Pakottamaton.
Design Eero Hyrkäs

JAUR sarjan tuotteet ovat kestäviä, käytännöllisiä ja ylläpitävät arvonsa.
Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan kokoelmaamme ja toivomme, että sinulla olisi mahdollisuus nähdä ja kokeilla JAUR-tuotteita itse omassa arjessasi.

Jokainen tuote JAUR-mallistoon harkitaan huolellisesti ja kunnioittaa malliston ainutlaatuisen yksinkertaista muotoilua. Tuloksena on tyylikkäitä, kestäviä ja käytännöllisiä designtuotteita, jotka on valmistettu maailman hienoimmista teräslaatuista. Toivomme sinun nauttivan työstämme.
Nikama Design Oy

Välirinne 10
90940 Jääli

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja