Pöytäryhmä JYSKY keltainen/koivu, 3-osainen

Hollola, Salpakangas

90 €

2 lok 11:57
Tyyppi: Myydään
Kauppa: Sorttausapu
Kaupan kaikki ilmoitukset (15)

Ilmoituksen tiedot

Tätä Jysky-kalustetta on valmistettu 1970- ja 80 -luvulla Lahdesssa Vakiopuu Oy:llä Ahjokadulla. 80-luvun lopussa SOK luopui kalusteteollisuudestaan, mutta ilmeisesti valmistus jatkuu vieläkin muualla. Eniten Jyskyä näkee päiväkodeissa lasten mitoituksella.

3-osainen pöytä on ruokapöytäkorkeutta (72,5 cm). Viime vuodet kokonaisuus on ollut kokouspöytänä yrityksen tiloissa. Pintalaminaatti on keltainen, runko ja reunalistat massiivikoivua (lakattu). Pöydänjaloissa on iskeymiä alaosissa, koska käytetty pyörällisiä toimistotuoleja, ja jälki on pyörän tekemä. Paikoittain pöytien reunalistoissa myös kulumaa. Nämä hiomalla siis poistettavissa. Kuvassa etualalla olevan päätypöydän pinnassa on tahraa, joka ei vesipyyhinnällä lähtenyt pois.

Viimeisestä kuvasta näet mitat. Pöytien korkeus on 72,5 cm.
Keskellä on suora pöytä, mitat L.60 x Sx120 cm.
Päätykappaleen mitat L.66 x S.119,5/65 cm.

Päätypöytä kävisi hyvin sivupöydäksi tai lasten piirustuspöydäksi pitempi sivu seinää vasten.

Hinta: 3 pöydän kokonaisuus hintaan 90 euroa.

Jos ostat yksittäisen pöydän, on suoran pöydän hinta 50 euroa. Hyväkuntoinen päätypöytä, hinta yksittäin ostettuna 40 eur. Päätypöytä, jossa tahraa, hinta yksittäin ostettuna 20 eur.

Hinta sisältää alv24%. Saat halutessasi kuitin ostoksesta. Pöytäryhmä on yrityksen omaisuutta, siksi vähennyskelpoinen arvonlisävero.

Sijainti Hollolassa Soramäentiellä. Nouto toimistoaikaan (ma-pe 9-16) tai erikseen sopimalla myöhempi arkiaika.

Sorttausapu myy.
Sorttausapu

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja