4G Ohjattava valvontakamera

Joensuu, Joensuu Keskus, Pohjoinen

365 €

30 mar 00:53
Tyyppi: Myydään
Linkki: Siirry verkkokauppaan
Kauppa: Turvaukko Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (5)

Ilmoituksen tiedot

4G ohjattava valvontakamera joka toimii 3G/4G verkoissa. Etänä ohjattava: kallistus 95°/ kääntö 355°, selkeä Starlight-yönäkö. Helppo ja tehokas ratkaisu esimerkiksi piha-alueiden valvontaan kun langatonta WiFi-yhteyttä ei ole käytettävissä. Älykkäät hälytysilmoitukset, tallenteiden katsominen etäyhteydellä. Helposti asennettava, suomenkielinen mobiilisovellus.


-HD-kuvanlaatu 5MP (2560 x 1920)
-20-kertainen zoom ja automaattinen tarkennus
3G/4G reititin / langaton WIFI-standardi (2.4GHz)
-Mukana virtalähde (230V), voidaan käyttää myös ulkoisella akulla 10-14V
-Tallennus muistikortille ylikirjoittava
-Suomenkielinen Android- ja iOS -sovellus
-Soveltuu talvikäyttöön (-40°C~+55°C)
-IP66 suojausluokitus, sopii sisä- ja ulkokäyttöön

Valvonta-alue
Automaattisesti ihmismuotoa seuraava valvontakamera, suositeltu valvonta-alue 10-250 metriä ja 355 astetta. Tehokkaan infrapunakuvauksen ansiosta tarkka kuva myös yöllä.

Hälytystapahtumat
Monipuoliset Push- ja sähköposti-ilmoitukset sekä kuva- ja videotallenteet valvontakameran havaitessa liikettä. Liiketunnistukseen valittavissa useita tunnistusvaihtoehtoja.

Älykäs liiketunnistin erottaa ihmiset ja mahdollisen muun liikkeen toisistaan ja merkkaa ne tallenteihin eri väreillä.

Tallennus
Micro SD -muistikorttipaikka. Lisäämällä muistikortin kameraan, kuvamateriaalia voidaan tallentaa suoraan muistikortille. Muistikortin täyttyessä, uudet tallenteet ylikirjoittavat/korvaavat vanhimmat tallenteet automaattisesti. Vaihtoehtoiset tallennustavat: verkkotallennin, PC-tietokone tai FTP-palvelin.

Yhteys
4G valvontakamerassa on paikka SIM-kortille jonka liittymän kautta valvontakamera muodostaa internet-yhteyden. Sisäänrakennettu 3/4G-reititin jakaa internet-yhteyden WiFi-verkolla myös muille langattomille lait

Ohjelmisto
Maksuton suomenkielinen ohjelmisto ladattavissa Google Play ja App Store palvelusta. Mobiilisovelluksen avulla voidaan katsoa valvontakameran reaaliaikaista live kuvaa ja tallenteita, missä ja milloin tahansa.
Turvaukko Oy

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja