Omakotitalo rauhalliselta paikalta

Jyväskylä, Jyväskylä Keskus
9 lok 23:59
Tyyppi: Ostetaan
Talotyyppi: Omakotitalo
Ilmoittaja: Emma

Ilmoituksen tiedot

Hei!

Etsimme puolisoni kanssa omakotitaloa max n. 30km säteellä Jyväskylästä. Asuntolainaan emme vielä ole saaneet säästettyä tarpeeksi rahaa, joten paras mahdollinen vaihtoehto olisi saada maksaa esim. 600-1000 euroa asunnon hintaa pois kuukaudessa. Mahdollista aluksi maksaa muutama tonni ns käsirahaa. Ihan alkuun haluaisimme asua muutaman kuukauden vuokralla, jotta ehdimme todeta talon meille juuri sopivaksi.

Talon toivomme sijaitsevan omassa rauhassa mahdollisimman kaukana naapureista. Remontoitavaa saa ja pitääkin olla, mutta perusasiat kuten vesi, sähkö ja terve sisäilma pitää olla kunnossa. Tilaa kaipaisimme noin 60-120 neliötä. Sauna tai valmiudet sille oltava. Pihassa oltava tilaa parille autolle ja kasvimaalle.

Olemme luotettavia ja siistejä ihmisiä. Mukanamme muuttaisi muutama sisäkissa ja mahdollisesti tulevaisuudessa suunnitteilla hankkia koira.

Osamaksusopimuksen ja sen kaikki kommervenkit kävisimme myyjän ja lakimiehen kanssa läpi, että ovat varmasti lainmukaisia ja reiluja molemmille osapuolille.
Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin
Poista tämä ilmoitus
Jaa tämä ilmoitus
Ilmianna tämä ilmoitus
Vahti on käytettävissä vain
sisäänkirjautuneena

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja