Topralli '66 & Vapaa Duunari DVD ( Irwin Goodman )

Kouvola, Kouvola Keskus

10 €

10 lok 07:08
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: tapsa
Kaikki ilmoitukset (39)

Ilmoituksen tiedot

Hyväkuntoiset.

Topralli on Yrjö Tähtelän ohjaama ja tuottama suomalainen musiikkielokuva vuodelta 1966. Siinä esiintyy monia tunnettuja muusikoita ja laulajia, kuten Irwin Goodman, Katri Helena, Carola, Eero ja Jussi Raittinen sekä The Renegades-yhtye. Elokuvassa esiintyy myös The Creatures-yhtye, jonka jäseniä olivat muun muassa Kirka ja Remu Aaltonen.
Toprallilla ei väitetysti ollut lainkaan käsikirjoitusta; sen juoni seuraa 1950-luvun musiikkielokuvia ja jossain määrin Speden viihdettä. Osa vitseistä on yhdysvaltalaisen elokuvan mykän kauden perua. Se on eräs harvoista suomalaisista elokuvista, jota kuvattiin osin ulkomailla, Tukholmassa. Osia elokuvasta on kuvattu myös Parolannummella panssarivaunujen ajoharjoituksissa. Elokuva on mustavalkoinen.

Vapaa duunari Ville-Kalle on vuonna 1984 ensi-iltansa saanut Visa Mäkisen elokuva. Elokuvassa nähdään muun muassa Irwin Goodman, joka esittää itseään.
Vapaa duunari kuvattiin Porissa marraskuussa 1983. Elokuvan ensi-ilta elokuvateatterissa oli 24. helmikuuta 1984 ainoastaan Tampereella, missä sen katsoi vain 551 henkeä. Elokuvan televisioesitys 28. kesäkuuta 1986 MTV:n kakkosverkossa keräsi 164 000 katsojaa ja 7. elokuuta 1993 MTV3-kanavalla sitä seurasi 532 000 katsojaa.

Postikulut 3.20 euroa tai nouto.
Ilmoittajan toimitustavat

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja