JBL:n Boombox kannettava matkakaiutin

Jyväskylä, Jyväskylä Keskus

340 €

10 lok 08:12

Ilmoituksen tiedot

Myytävänä JBL:n järein matkakaiutin. Akun kesto 24 tuntia, täysin vesi sekä pölysuojattu ja ääntä lähtee tarpeeksi. Jos ei riitä, niin kytke useampi yhtä aikaan toimimaan!

Kaiutin on uudenveroinen ja käytetty muutaman kerran. Osoittautui itselle matkaan hieman liian suureksi. Takuuta heinäkuulle 2021 saakka (Ostokuitti mukaan). Kaikki mitä uutena tullut paketista lähtien tulee mukana.

Hinta: 340 euroa

Yhteydenotot joko SOITTAMALLA 09-21.00 arkisin tai viikonloppuisin 10.00-21.00 (En vastaa tekstiviesteihin) tai sitten sähköpostilla.

Toimitusehdot: Nouto tai rahat tilille ja kaiutin postiin. Jälkimmäisessä tapauksessa ostaja maksaa postikulut/rahtikulut. En toimita jälkivaatimuksella tai postiennakolla.

!!!EI VAIHTOA!!!

Langaton JBL Boombox -kaiutin tuottaa vaikuttavan äänentoiston äärimmäisen jykevällä bassolla. Kannettavassa kaiuttimessa on pitkä akunkesto ja vedenpitävä rakenne.

Kannettava Bluetooth-kaiutin
Vedenkestävä (IPX7)
Jopa 24 tunnin akunkesto

Ota JBL Boombox -kaiutin mukaasi ja nauti sen tarjoamasta vahvasta äänentoistosta syvällä bassolla. Voit yhdistää kaiuttimeen jopa kaksi Bluetooth-liitäntäistä älylaitetta ja toistaa musiikkia haluamastasi lähteestä. Kestävässä akussa riittää virtaa jopa 24 tunniksi yhdellä latauksella. Latausta varten Boomboxista löytyy kaksi USB-porttia. Vedenkestävän rakenteensa ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia sateesta tai vesiroiskeista. Ota JBL-kaiutin mukaasi allasbileisiin, rannalle tai grillijuhliin.

JBL-äänentoisto. Boomboxissa on neljä aktiivista kaiutinelementtiä ja kaksi JBL-bassovahvistinta, jotka takaavat vaikuttavan äänen kaikelle musiikille.

Bluetooth-teknologian ansiosta voit yhdistää kaiuttimen langattomasti älypuhelimeen, tablet-laitteeseen tai muihin yhteensopiviin laitteisiin. Voit yhdistää Boomboxiin kaksi älylaitetta samanaikaisesti ja toistaa musiikkia haluamastasi lähteestä.

Pitkäkestoinen akku. Sisäänrakennetussa akussa riittää virtaa jopa 24 tunnin yhtämittaiseen toistoon.
Ilmoittajan toimitustavat

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja