Maksuton sisäilmakartoitus omakotitaloon

Tampere
eilen 10:39
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tutustu lisää nettisivuiltamme:
Kauppa: Ilmakas Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (4)

Ilmoituksen tiedot

Päänsärky, yskä ja astmaattisten oireiden paheneminen liitetään usein vain hometaloihin, mutta ilmanvaihdon puutteet aiheuttavat samankaltaisia oireita. Tiedosta huolimatta kotien puutteellista ilmanvaihtoa ei paranneta usein riittävän tarmokkaasti.

Toimivassa ilmanvaihdossa on aina kyse kokonaisuudesta ja ilmanvaihdon on toimittava ympäri vuoden. Huonon ilmanvaihdon takia korvausilma tulee sisään ikkunoiden ja ovien raoista, mikä aiheuttaa vedon tunnetta. Rakenteiden läpi tuleva korvausilma puolestaan tuo mukanaan pölyä ja haitallisia mikrobeja.

Olemme kehittäneet yksinkertaisen ja kokonaisvaltaisen ratkaisun painovoimaiseen ilmanvaihtoon parantamiseksi. Ilmakas ratkaisee perinteisen painovoimaisen ilmanvaihdon ongelmat ja päivittää kotisi ilmanvaihdon nykytarpeisiin. Remontin myötä ilmanvaihto saadaan toimimaan hallitusti vuodenajoista riippumatta ja ilman vedon tunnetta.

Tutustu lisää ja varaa maksuton kartoitus kotiisi: www.ilmakas.fi

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ TARPEITTESI JA BUDJETTISI MUKAINEN PARANNUS KOTISI ILMANVAIHTOON!

HAKUSANAT: ilmanvaihto, painovoimainen ilmanvaihto, koneellinen ilmanvaihto, ilmanvaihtoremontti, ilmanvaihtoventtiili, tuloilmaventtiili, korvausilma, poistoilmaventtiili, poistoilma, poistopuhallin, huippuimuri, koneellinen iv, iv-kone, ilmanvaihtokone, sisäilma, sisäilman parantaminen, sisäilmamittaus, radon, hiilidioksidi mittaus, tunkkainen haju, ikkunat huurtuu, sisäilman kosteus, rintamamiestalo, sisäilman puhdistin, sisäilma oire, sisäilmaongelma, ilmanvaihdon parantaminen, uusimaa, pääkaupunkiseutu, Etelä-Suomi
Ilmakas Oy

Sirkesalontie 3
37800 Akaa

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat