Tarjolla kaksio Rauhassa

Lappeenranta, Rauha-Tiuruniemi

34 000 €

15 lok 04:16
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Koulutie 5
Talotyyppi: Kerrostalo
Huoneita: 2
Pinta-ala: 46 m²
Ilmoittaja: Kim Kunnas

Ilmoituksen tiedot

Tarjolla olisi 46m2 kaksio rauhallisesta talosta Rauhan Korvenkylässä. Tässä vuonna -73 valmistuneessa talossa on aktiivinen hallitus, joka on pitänyt talosta hyvää huolta!

Talossa on tehty mm. julkisivuremontti, jonka yhteydessä lasitettu parvekkeet. Uusimpana projektina viemäreiden sukitus, jonka jälkeen ei olekaan tulossa suurempia asukkaiden lompakkoa rasittavia remontteja lähivuosina.

Osake sijaitsee kaksikerroksisen talon toisessa kerroksessa, rakennuksen hiljaisemmassa päässä. Rapussa on vain neljä asuntoa, joten osake sopii hyvin myös vuorotyöläiselle tai aamu-uniselle. Asunnossa on vieläpä varsin hyvä pohjapiirros, eli kunnon keittiö ja mukavan mittainen makuuhuone.

Asunnon kylpyhuone on kaakeloitu edellisen asukkaan toimesta. Huoneiston pinnat on uusittu 2016-2018 maalaamalla seinät ja asentamalla kaikkiin huoneisiin tyylikäs Cellon "Tammi Shire" laminaatti. Samalla poistettu vanhat juutti- ja muovimatot, sekä hiottu lattiat makuuhuonetta lukuunottamatta.

Vaatehuolto hoituu helposti toisen talon isossa pesutuvassa, mutta asuntoon saa toki asentaa myös pesukoneen. Kauppaan kuuluu 2016 uusittu energiatehokas (A++) Beko jääkaappipakastin.

Autolliselle on tarjolla autopaikka lämmityspistokkeella. Autottomalle matkaa bussipysäkille on noin 100m. Palveluita tosin löytyy muutaman sadan metrin säteellä esim. kirjaston, ravintolan ja lähikaupankin muodossa.

Huom! Asunto vapautuu 1.1.2020. Sukitusremontti valmistuu kuitenkin arviolta kuukauden tai pari myöhemmin. Tule toki tutustumaan ennakkoon. Keskustellaan myyntihinnasta, jos remontti ei ole vielä valmis ostotarjoukseen mennessä. Sukitusremontin osuus ilmoituksen myyntihinnasta on kuitenkin noin 6000 euroa. Ei siis tule listatun hinnan päälle! Syy myymiselle muutto toiselle paikkakunnalle.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja