M: Kesämökki Luvialla / Eurajoella

Eurajoki, Luvia Keskus

215 000 €

15 lok 08:35
Tyyppi: Myydään
Huoneita: 5
Pinta-ala: 36 m²
Ilmoittaja: JK

Ilmoituksen tiedot

Tyylikäs mökki Luvialla merenrannalla odottaa uusia rakastavia asukkaitaan. 3500m2 rantatontti on kunnostettu, nostettu, ranta kivetty ja tontti on sileää nurmikkoa. Veneellä ja uimareilla on omat laiturinsa. Toisella puolella tonttinaapurina on kaunis metsä ja hyvät sieni- ja marja-apajat. Toisella puolen on naapurin iso ruohokaistale, joten rauhassa saa olla.

Kesämökki on kunnostettu. Ilmalämpöpumppu ja oliivikivellä vaarava tyylikäs lasiluukkuinen kamiina pitävät huolen, ettei kuuma eikä kylmä vaivaa. 36m2 mökissä on 3 huonetta, tupa, keittiö ja wc. Tällä hetkellä sänkyjä on neljä. Jätevesihuolto on uusien vaatimusten mukainen. Mökkiin tulee kunnan vesi ja vessa on tavallinen vesivessa. Keittiössä on astianpesukone, jotta saat mökkeillä ilman pöydällä lojuvia tiskejä.
Mökin edessä n. 40m2 terassi, jossa kelpaa grillailla ja nauttia merinäkymästä.

Aivan rannassa on saunarakennus, jossa on pukeutumistila sekä sauna.

Tontin kokonaisrakennusoikeus on 140m2, voit rakentaa vaikka upouuden mökin pienemmän viereen.

Tontilla on myös varastorakennus, jossa voi säilyttää työkalut ja saunapuut sateensuojassa.

Aurinkoa ei tarvitse etsiä, se paistaa tontille koko päivän iltaan saakka. Mikä parasta, hyttyset eivät ole innostuneet tästä tontista.

Ihana mökki joka vapautuu heti uusille asukkaille. Kaikki palvelut ovat 10 minuutin päässä: kauppa, tori, kirjasto, terveyskeskus.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja