Jääkiekkomaila H7VEN

Rovaniemi, Niemelänkangas-Korvanniemi

50 €

14 tam 10:14
Tyyppi: Myydään
Linkki: H7VEN - NoCompromise
Kauppa: H7VEN
Kaupan kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

Tämän kauden UUTUUS ! Erittäin kevyt low kick point maila. Mailoja on saatavilla SR varrella 52,58, 65, 75, 85 ja 95 flexinä. Junior varrella mailoja löytyy 35,45 ja 50 flexinä. Varasto malleina B2.8 ja B9.2 lavat,muita lapamalleja tehdastoimituksena. Monia vaihtoehtoisia maksutapoja ja toimitusvaihtoehtoja. Voit myös käydä noutamassa suoraan varastosta Rovaniemeltä. Hinnat alkaen 50. Verkkokaupassa lisää tietoa!

H7VEN eli tuttavallisemmin hokiseiska on Suomessa kehitetty jääkiekkomaila. Kehityksessä on huomioitu mailojen viimeisin teknologia, kaikki mailat ovat täyshiilikuitumailoja ja ne ovat valmistettu käyttämällä viimeisimpiä valmistus menetelmiä. Materiaalit ovat korkealuokkaisia, maailman johtavilta valmistajilta. Valmistusmenetelmän ja laadukkaiden materiaalien ansiosta tuotteen paino on saatu alhaiseksi sekä varren joustojäykkyys erittäin tasalaatuiseksi.
H7VEN

Alakorkalontie 60
96300 Rovaniemi

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja