Pulsar TRAIL LRF XP50 lämpökiikaritähtäin

Tampere, Itä-Amuri-Tammerkoski

4 850 €

1 jou 13:51
Tyyppi: Myydään
Linkki: OSTA Pulsar TRAIL LRF XP50 tästä
Kauppa: Teleskooppi.fi
Kaupan kaikki ilmoitukset (3)

Ilmoituksen tiedot

PULSAR on aina ollut huipulla optisen alan teknologisessa kehityksessä ja tarjonnut markkinoille kaikkein uusimmat keksinnöt pimeänäkö- ja lämpökuvauslaitteiden saralla. Uudet TRAIL XP- ja XQ-lämpökiikaritähtäinsarjat ovat jo tulleet suosituiksi monissa maissa ammattimetsästäjien ja tuholaistorjujien keskuudessa. TRAIL-mallisto tunnetaan tehokkuudestaan, suorituskyvystään, luotettavuudestaan ja helppokäyttöisyydestään.

Nyt Pulsar tarjoaa kaikkein vaativimpien ammattimetsästäjien käyttöön suunnatun malliston, joka nostaa heidän tarkka-ampujan kykynsä aivan uudelle tasolle. Pulsar TRAIL LRF on uusi lämpökiikaritähtäimien sukupolvi, joissa on huipputarkka sisäänrakennettu laseretäisyymittari.

Uusien TRAIL-kiikaritähtäimien laseretäisyysmittari auttaa monella tavalla: Kun riistaeläin on tähtäimessä, mittari määrittelee, onko kohde tarpeeksi lähellä saadakseen osuman. Kun metsästäjä on valmis ampumaan, se auttaa korjausliikkeen tekemisessä. Yksi asia on varmaa: kun tiedät kohteen tarkan etäisyyden, mahdollisuus ampua täysosuma lisääntyy huomattavasti!
Teleskooppi.fi

33210 Tampere

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja