Ällistyttävin ohjelmanumero tapahtumaasi

Kajaani, Lehtikangas
23 jou 09:41
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Raimo Lusma

Ilmoituksen tiedot

Onko pikkujoulut tulossa, mutta niistä puuttuu ohjelmanumero? Ei hätää, nyt olisi tarjolla Kajjjaanilaista taikuutta & mentalismia, joka nostattaa tunnelman kattoon. Kyseessä ohjelmanumero joka on helppo järjestää sekä esitys on ikimuistoinen ja yleisöä osallistuttava. Minulla on ollut suuri ilo ja kunnia esiintymä ympäri Suomen sekä varsinkin esiintyä useampana vuonna kainuulaisten yritysten pikkujouluissa sekä yksityisyystilaisuuksissa eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Toimi siis nopeasti, koska päivät bookataan nopeasti.

Esiintymismuotoina ovat yleisöesitys sekä myös/tai lähitaikuutta juhlakansan keskuudessa jolloin taika tuodaan suoraan katsojien silmien eteen.

Mikäli kiinnostuit ja mietit näyttävää ja erikoisempaa ohjelmanumeroa juhliisi niin ota yhteyttä sähköpostitse artist@raimolusma.com niin järjestetään yhdessä kinkerit, jotka puhuttavat vielä vuosia.

-Raimo Lusma

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja