Lockweiler WIBO Vaippa-annostelija seinälle

Kouvola, Korjala-Kaunisnurmi

15 €

8 jou 14:35
Tyyppi: Myydään
Linkki: Tilaa tuote tästä
Kauppa: Pikku Piia Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (28)

Ilmoituksen tiedot

Kätevä Lockweiler WIBO Vaippa-annostelija seinälle nyt huikeaan poistohintaan vain: 15,00 EUR (s.h. 35,90 EUR )!

Tarjoushinta koskee vain tätä viimeistä varastossamme jäljellä olevaa yksittäiskappaletta! Tilaa tuote verkkokauppamme kautta joko noudettavaksi varastomme noutopisteestä Kouvolasta tai toimitettavaksi toiselle paikkakunnalle! Tilauslinkki ilmoituksen yhteydessä.

kuvaus: Nyt ei enää tarvitse jättää vaippapusseja ja paketteja levälleen ympäri huushollia! Tästä mainio tuote vaippojen siistiin ja hygieeniseen säilytykseen: Lockweiler WIPO Vaippa-annostelija. -Vaippa-annostelija kiinnitetään seinälle vauvan hoitopöydän läheisyyteen sopivasti käden ulottuville. -Vaippa-annostelijaan mahtuu kerralla kokonainen paketillinen vaippoja. Vaippa on sitten aina helppo ja kätevä napata suoraan annostelijasta vauvan ollessa hoitopöydällä. -Ei kurottelua, kumartelua tai aukinaisia vaippapusseja lattioilla. Helppoa ja siistiä! -Annostelijan sivuilla pienet tarvikelokerikot, joihin saa kätevästi vauvan hoitotarvikkeita kuten puhdistuspyyhkeet jne.

Ei vaihto-/palautusoikeutta!
Pikku Piia Oy

Kaupinkatu 14
45130 KOUVOLA

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja