Södermalm sohva, kolmen istuttava

Helsinki, Kamppi - Ruoholahti

350 €

29 lok 00:14
Tyyppi: Myydään
Ilmoittaja: Elsa Välimaa
Toimitustapa:
Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse

Ilmoituksen tiedot

Myyn Ikeasta kolme vuotta sitten hankitun, tummanharmaan Södermalm-sohvan. Sohva on erittäin hyväkuntoinen, mitään vikoja siinä en ole havainnut. Sohva on kolmen istuttava, mitat ovat leveys 196 cm, syvyys 99 cm, korkeus 83 cm. Istuimen syvyys 48 cm, ja istuinkorkeus 40 cm.
Kyseessä on erittäin mukava leposohva, joka toisaalta on aina ryhdikäs, eikä "löysä", niinkuin useimmat mukavimmista sohvista ovat. Lisäksi istuinosa on verrattain syvä, joten sohvalle voi kasata tyynyjä istuintilaa silti jääden.
Sohvassa on käsinoja vain toisella puolella. Käsinoja on irrotettavissa, toisaalta, Ikeasta voi hankkia vastaavan käsinojan toisellekin puolelle 60 euron hintaan niin, että sohvasta tulee symmetrinen.
Joudun myymään sohvan syystä, että talouteen muuttaa toinen sohva.
Ostajaa pyydetään noutamaan sohva. Sohva on helpohkosti kahden ihmisen kannettavissa eikä periaatteessa vaadi osien purkamista tai kokoamista.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja