Asiakasneuvojia vakituiseen työsuhteeseen

Helsinki, Metsälä-Etelä-Oulunkylä
15 mar 10:03
Tyyppi: Myydään
Linkki: Linkki työhakemukseen
Kauppa: HR Solutions Finland Oy
Kaupan kaikki ilmoitukset (5)

Ilmoituksen tiedot

Taksi Helsingin toiminta kasvaa vauhdilla ja haemme uusia kykyjä asiakaspalvelutehtäviin.
Oletko ongelmanratkaisukykyinen asiakaspalvelija, joka on halukas kokemaan onnistumisia yhdessä mahtavan tiimin kanssa? Hienoa, tarjolla on nyt mielenkiintoinen asiakaspalvelutehtävä kasvavassa ja menestyksekkäässä yrityksessä!

Taksi Helsingin palvelukeskuksen asiakasneuvojana olet yksi tärkeimmistä avainhenkilöistä, joka varmistaa, että asiakas saa aina turvallista, nopeaa sekä laadukasta palvelua ja kuljettaja apua mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden kuljetustilausten vastaanottaminen, kuljettajien neuvominen sekä erilaisten ongelmatilanteiden ratkaiseminen. Palvelukeskus on auki 24/7 vuoden jokaisena päivänä, joten odotamme sinulta myös valmiutta kolmivuorotyöhön.

Tehtävässä pääset työskentelemään asiantuntevien työtovereiden kanssa mielenkiintoisessa ja nopearytmisessä ympäristössä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan ja töitä tehdään positiivisessa ja rennossa hengessä.

Tarjoamme akituisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Saat ympärillesi rennon ja välittävän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestymään tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoaa myös mahdollisuuksia kasvattaa omaa osaamistasi ja edetä tehtävissä.
Perehdytämme sinut työtehtävääsi kattavasti ja suunnitelmallisesti.

Odotamme
Positiivista, aktiivista ja oma-aloitteista asennetta
nopeaa, ja sujuvasanaista reagointikykyä muuttuviin asiakaspalvelutilanteisiin
tiimityötaitoja ja yhteistyöhalukkuutta
valmiutta vuorotyöhön
sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
teknisten järjestelmien nopeaa oppimista

Aiempi kokemus helpdesk- tai taksikeskustyöstä katsotaan eduksi. Työyhteisössä panostetaan viihtyisyyteen ja kannustavaan ilmapiiriin. Toivomme sinunkin arvostavan näitä asioita ja tuovan persoonallasi oman panoksesi toimivaan työyhteisöön.
HR Solutions Finland Oy

Hämeentie 68 C, 2. krs.
00550 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja