Omakotitalo ulkorakennuksineen

Forssa, Forssa Keskus
9 mar 19:14
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Kuuselantie 83
Talotyyppi: Omakotitalo
Huoneita: 4
Pinta-ala: 142 m²
Ilmoittaja: Taneli Kaleva

Ilmoituksen tiedot

7km päässä Forssan keskustasta myytävänä/vuokrattavana 142:n neliön omakotitalo ulkorakennuksineen. Tontti sijaitsee rauhallisella paikalla ison tien lähellä, josta hyvät kulkuyhteydet Forssan/Urjalan suuntaan.

Talon alakerrassa keittiö, olohuone, makuuhuone, suihku ja sauna. Yläkerrassa kaksi huonetta. Talo on remontoitu vuonna 2000, joten kyseessä on muuttovalmis kohde. Muutto onnistuu nopealla aikataululla.

Talon pihapiirissä kolme isoa erillistä ulkorakennusta ja uimapaikalla varustettu pihasauna. Ulkorakennuksissa runsaasti avaraa ja lämmintä tilaa.

Kohde sopii erinomaisesta monenlaisiin tarpeisiin. Valmiiksi asunnoksi, kesäpaikaksi, pienyrittäjälle tai isompia kotieläimiä omistavalle. Tontilla saa olla naapureilta rauhassa ja kohde on helposti muokattavissa omiin tarpeisiin sopivaksi. Tilaa löytyy runsaasti. Liitteenä olevasta ilmakuvasta saa parhaan käsityksen tontin koosta ja rakennusten sijoittelusta.

Kohteen osoite:
Kuuselantie 83
30100 Forssa

Yhteydenotot:
Eero Kaleva 050-3803457

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja