WiFi -reititin ja 4G-mokkula

Imatra, Sotkulampi-Linnasuo

25 €

11 mar 17:17
Tyyppi: Myydään
Verkkolaite: USB-modeemit
Ilmoittaja: Ako
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse

Ilmoituksen tiedot

Myydään paljon käyttöä nähnyt, ei enää modernein, mutta kunnossa oleva ja täysin kukkuva reititin

• Telewell TW-EA510v3(c) 3G/4G sekä siihen yhteensopiva Huawei E392u-12 (3,5G) mokkula

Tällä paketilla saat siis 300 Mbps WiFi-yhteydet, jaetun kirjoittimen ym. verkkotoimintoja, sekä suht vauhdikkaan 4G-yhteyden kotiisi. Koska laite on iäkäs ja peräisin 4G-verkkojen alkuajoilta, ja kun se on rakennettu tukemaan sen aikaisia mokkuloita, rajoittuu maksiminopeus mokkulan 4G-tilassa käytännössä 20-24 Mbps. Jos kuuluvuus on hyvin huono, mokkulassa on lisäantennipaikka.

Myydään kiinteän linjan hankkimisen vuoksi. Laitepaketti on ollut päivittäisessä käytössä useita vuosia ja toiminnassa viimeksi tänään. MiniSIM-kortti eli operaattorisopimus pitää ostajan hankkia itse. Testaamaan pääsee 15.11. asti, jolloin testikortin sopimus katkeaa, tai omalla SIM-kortilla koska tahansa.

Manuaali (suomenkielinen), salasanat ym. tietoa tulevat laitteen mukana muistitikulla sähköisessä muodossa. Toki WLAN käyttösalasana on painettuna myös laitteen alapinnan plakaatissa.

Hinta: Tasaraha 55 euroa koko paketista SISÄLTÄÄ postituksen, matkatuksen tai ärrätyksen Suomeen

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja