2h+k+s Niinivaaralla

Joensuu, Niinivaara

115 000 €

12 mar 17:34
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Tonttulankatu 6 B7
Talotyyppi: Kerrostalo
Huoneita: 2
Pinta-ala: 55 m²
Ilmoittaja: Outi
Kaikki ilmoitukset (4)

Ilmoituksen tiedot

Myydään kohtuuhintaan siisti kaksio Niinivaaralla. Mukavan kokoinen olohuone ja lasitettu parveke. Kylpyhuone-sauna on remontoitu 2000-luvulla ja edelleen hyvässä kunnossa edellisten asukkaiden ja meidän jäljiltämme. Remontin tarvetta siinä ei ole. Asunnolla on ollut ennen meitä vain yhdet omistajat, jotka elivät tässä tyytyväisinä siihen saakka, että oli aika muuttaa palvelutaloon. Mekin eläisimme, mutta ihanan yllätysvauvan myötä tarvitsemme yhden huoneen lisää.

Olohuoneen ja makuuhuoneen seinät on tapetoitu Pip-studion tapeteilla 2018, samalla uusittu keittiön ja makuuhuoneen lattiat. Olohuone-eteisessä parketti.

Taloyhtiö on rauhallinen ja velaton. Tontti on oma. Suunnitelmissa on julkisivun maalaus ja lämmönvaihtimen uusiminen, jotka rahoitetaan taloyhtiön ylijäämästä.

Asunnon sijainti lähellä asemia, sairaalaa ja keskustaa on erinomainen. Asunto sijaitsee ensimmäisessä asuinkerroksessa, jonne noustaan kellarikerroksesta muutama porras.

Myös vaihto esim. saunattomaan kolmioon 3 km säteellä Joensuun keskustasta mahdollinen.

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja