Myyntiteltta

Siltakylä, Pyhtää
13 mar 13:15
Tyyppi: Myydään
Linkki: Katso lisää verkkosivuiltamme
Kauppa: Tuulihaukka Teltat
Kaupan kaikki ilmoitukset (79)
Toimitustapa:
Lähetys

Ilmoituksen tiedot

MYYNTITELTTA
Tilaa pop-up myyntiteltta.

Pop-up teltta on kätevä myyntiteltta. Tämä edullinen telttakatos on äärimmäisen helppokäyttöinen suoja torille, messuille ja kaikkiin tapahtumiin missä tarvitaan lisäsuojaa sateelta ja tuulelta. Voit nähdä laadukkaita myyntitelttojamme melkeimpä kaikkialla Suomessa. Myyntiteltan pystyttäminen onnistuu jopa alle 60 sekunnissa patentoidun haitarimekanismin ansiosta.

Myyntiteltan rakenne on kestävä ja laadukas. Rungot ovat anodisoitua alumiinia sekä terästä. Katto ja seinät ovat vedenpitävää, paloturvallista 600D polyesteria. Myyntitelttojamme voi käyttää myös useimmissa sisätapahtumissa. Myyntikatoksen kulkukorkeus liepeen alta on korkeimmillaan 215cm. Korkeus on säädettävissä. Seinät (lisävaruste) kiinnitetään kätevästi tarranauhoilla. Seiniä voi kiinnittää tarvittavan määrän, tilanteesta riippuen.

Myyntiteltta kulkee helposti mukana vaikka henkilöautossa.

Myyntiteltan koko kuljetuskoossa on noin 155x30x30cm (suurempien myyntikatosten pituus 205cm). Rungossa ei ole irtonaisia ruuveja, putkia jne. jotka voisivat hukkua, vaan myyntiteltta kulkee yhtenä pakkauksena mukavasti mukana jopa pienessä henkilöautossa!

Telttakatos:

https://www.tuulihaukkateltat.com
Tuulihaukka Teltat

Malminkuja 4
49220 Siltakylä

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja