Uusia hulppeita asuntoja Mijas Costalta

Helsinki

275 000 €

13 mar 18:10
Tyyppi: Myydään
Katuosoite: Mijjas Costa
Maa: Espanja
Linkki: Lisää uudiskohteita Aurinkorannikolta
Kauppa: Lomakoti ulkomailta
Kaupan kaikki ilmoitukset (25)

Ilmoituksen tiedot

Uusia hulppeita asuntoja Mijas Costalta!

Upealle Mijas Costan alueelle, vain 600 metrin kävelymatkan päähän rannasta kohoaa kolme uutta kerrostaloa, joihin tulee 44 uutta asuntoa. Yli 8000m2 alue maisemoidaan kauniiksi ja sinne tulee vehreät kävelyreitit, urheilupuisto, jooga- ja oleskelupaviljongit, padelkenttä ja lasten leikkipuisto.

Asuntoja on saatavana 2-4 makuuhuoneella. Jokaisen asunnon hintaan sisältyy kaksi parkkipaikkaa ja yksi varasto. Yhteisössä on seitsemän eri aluetta omilla uima-altaillaan, aurinkotuoleillaan ja rentoutumisaulalla. Yksityisellä alueella on kameravalvonta.

Kaikissa 44 asunnoissa on suuret lounaansuuntaiset parvekkeet lasikaitein, jotka mahdollistavat esteettömät näkymät Välimerelle sekä Mijaksen vuorille.

Keittiöt ovat täysin varusteltuja ja luovat yhtenäisen avaran tilan olohuoneiden kanssa.

Viiteen kattohuoneistoon on pääsy suoraan hissistä ja valtavat 137m2 kattoterassit, joihin on pääsy sekä olohuoneista että päämakuuhuoneista. Muissakin asunnoissa on hyvän kokoiset 35m2 parvekkeet.

2mh asunnot alkaen 275 000e

3mh asunnot alkaen 296 000e

4mh asunnot alkaen 347 000e
Lomakoti ulkomailta

Hitsaajankatu 6
00810 Helsinki

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja