Dewel koiran punkkipanta

Kauhava, Kauhava Keskus

15 €

15 mar 15:27

Ilmoituksen tiedot

PUNKKIEN MÄÄRÄ ON NYT RAJUSSA KASVUSSA...

Tämä säädettävä punkkipanta auttaa suojaamaan lemmikkiäsi punkeilta ja loiseläimiltä. Luonnonmukainen yrttiuutepohjainen karkoitus, jolla on peräti 8kk suojaava vaikutus.

Kestää vettä, sopii siis myös esim. noutajille ja muille vettä kaihtamattomille roduille, joille pulikointi on mieluisaa puuhaa.

Mitat: pituus 63.5cm, paino 25g. Sopiva kaikenkokoisille koirille.
Materiaali: PVC

Pitkävaikutteinen:
Normaaleissa olosuhteissa, suojaa jopa kahdeksan kuukauden ajan (jopa joutuessaan usein tekemisiin veden kanssa).

Turvallinen & myrkytön:
Kirput, punkit ja hyttyset saavat pienen annoksen kasviuutetta, joka karkottaa/poistaa haittaeläimet turkista. Turvallinen lemmikeille ja ihmisille.

Yrttiuute ei ole vaaraksi koirallesi.

Kevyt & vedenkestävä:
Kevyt rakenne ja fyysinen keveys ei lainkaan rasita koiraasi. Vedenkestävä rakenne mahdollistaa koiran uintireissut ja vedessä leikkimisen, ilman että tulee tarve poistaa pantaa kaulasta täksi ajaksi.

Rajoitteet:
Voidaan käyttää lemmikeillä, joiden ikä on kahdeksan viikkoa tai enemmän. Jos lemmikkisi on hyvin iäkäs, sairastunut tai raskaana, kysy lisätietoja eläinlääkäriltä.

Huomioitavaa:
Jotkin lemmikit voivat olla yliherkkiä/allergisoitua ulkopuolisista tekijöistä. Jos tiedät lemmikkisi olevan jollekin allerginen, tarkkaile reaktioita pantaa käytettäessä noin viikon päästä panna käyttöönotosta. Jos panta aiheuttaa reaktioita, on pannan käyttö lopetettava.

TUOTEPAKKAUKSEN SISÄLTÖ:
1 x punkkipanta
Sopivasti Oy

Ajoneuvot ja koneet

Asunnot ja tontit

Koti ja asuminen

Vapaa-aika ja harrast...

Elektroniikka

Liiketoiminta ja työp...

Muut

Tori-kaupat

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja